header versie heulveul met nog meer

Een elektrische bedrijfswagen van Pouw voor de Zwolse ondernemer!

Pouw en Zwolle gaan samen op weg naar een schone en aantrekkelijke binnenstad

De Zwolse binnenstad is vanaf 2025 (met een overgangsregeling) een emissievrije zone voor stadslogistiek. Onder de naam ZER038 kan vanaf dan kan alleen bestel-, vracht- en bouwverkeer zonder CO2-uitstoot het gebied binnen de stadsgrachten bevoorraden. Dat brengt voor jou als Zwolse ondernemer natuurlijk grote uitdagingen met zich mee. Pouw helpt je graag op weg met het beste advies en veel voordeel op een e-bestelbus!

vw-idbuzz-cargo-zer038 (4)

ZER038

Zwolle wil graag een schone en aantrekkelijke binnenstad blijven, waar leefklimaat en bereikbaarheid hand in hand gaan. ZER038 noemen ze dit. Om die reden zijn diesel- en benzinebestelbussen vanaf 2025 niet meer welkom in de stad. Het alternatief? Een volledig elektrische bestelauto. De voordelen?

  • Flexibel: je mag zonder problemen door milieuzones en emissievrije zones rijden
  • Duurzaam: geen CO2-uitstoot én je rijdt zuiniger
  • Financieel aantrekkelijk: je hebt minder onderhoudskosten, lage oplaadkosten én fiscaal voordeel bij aanschaf of lease
  • Positief imago: jouw bedrijf onderneemt duurzaam en denkt aan onze planeet
  • Bij Pouw hebben we alle knowhow om jullie met elektrische mobiliteit op weg te helpen. En de juiste modellen natuurlijk.

Een uitgebreid aanbod

Want de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo van Volkswagen Bedrijfswagens zet de toon voor de toekomst van mobiliteit.  Hij is volledig elektrisch en heeft een accupakket met een capaciteit van 77 kWh. Hiermee is hij in slechts 30 minuten van 5% naar 80% is opgeladen. Zijn laadruimte is ongeveer 3,9m3 en er passen 2 europallets in. En met een maximaal toegestaan gewicht van 3.000 kg bedraagt het laadvermogen tot 650kg. 

Daarnaast bieden we de Volkswagen e-Crafter, een ongekend ruime bedrijfswagen met standaard gratis oplaadadvies van experts, rijtraining voor een maximale actieradius en gratis service onderhoud, garantie op de hoogvoltaccu en een ongekende rijcomfort. Heb je wat minder ruimte nodig? Dan is de speciale Volkswagen ID.3 Cargo misschien wat voor jouw bedrijf. 

Meer informatie aanvragen

Emissievrije logistiek in beeld

stadslogistiek beeldmerk def

Wij helpen je met emissievrij rijden!

Ben je een Zwolse ondernemer en wil je alvast inspelen op ZER038, een emissievrije Zwolse binnenstad in 2025? Dat begrijpen we. Bij Pouw staan we graag voor je klaar. Zo helpen we je met vrijblijvend advies, tips over duurzame logistiek en het aanvragen van bijvoorbeeld SEBA en MIA\Vamil subsidies. Ook bieden wij een gratis probeerperiode aan, zodat je kunt kijken of een elektrische bestelbus bij jouw bedrijf past. Zullen we eens kennismaken?

Vrijblijvend contact opnemen

Contactformulier