BRP_9247

Maak kennis met het nieuwe Pouw Apeldoorn!

Bezoek onze nieuwe vestiging en win een knaloranje Gazelle Formule 1 fiets t.w.v. € 549,-! 

De eerste VAG-dealer in Europa met een one-stop-shop concept

Pouw Apeldoorn is volledig op de schop gegaan! De Volkswagen- en SEAT-showroom aan Ambachtsveld zijn helemaal in het nieuw gestoken. Het is een schitterend complex geworden, compleet volgens de laatste innovatieve technieken en duurzame oplossingen. Precies zoals je die ook van onze automerken gewend bent. Ook onze ŠKODA-klanten kunnen hier nu ook terecht, waarmee Pouw Apeldoorn vanaf nu de eerste VAG-dealer in Europa is met een one-stop-shop concept. Onze verkoop- en serviceadviseurs kunnen niet wachten om je in dit prachtige complex van dienst te zijn, dus kom snel langs! 

Om onze klanten in Apeldoorn ook in de toekomst perfect van dienst te kunnen zijn was een grondige aanpak van het pand nodig. Na een maandenlange verbouwingen kunnen we nu met trots de nieuwe vestiging presenteren. De buitenzijde heeft een prachtig moderne uitstraling gekregen. Stap binnen en laat je onderdompelen in de wereld van jouw favoriete automerk. Met nieuwe in-stores per merk loop je binnen een paar tellen een nieuwe ervaring tegemoet.

Eén centrale servicebalie

In onze nieuwe vestiging vind je vanaf nu één gecentraliseerde werkplaatsreceptie voor Volkswagen, SEAT en ŠKODA waar onze medewerkers klaarstaan voor onderhoud aan je auto. Onze serviceadviseurs zijn uitgebreid getraind en weten jou en jouw auto van de allerbeste service te voorzien. Met de centrale servicebalie kunnen we je nog sneller van dienst zijn.

Wat je misschien niet direct ziet, maar wat minstens zo belangrijk is om je goed van dienst te zijn is het nieuwe magazijn. Ook hier passen we hightech technieken toe om efficiënt te kunnen werken. Zo kan het team van de De Onderdelendienst je razendsnel helpen met de juiste onderdelen en accessoires.

Klaar om je te verwelkomen!

Bezoek onze nieuwe vestiging en win!

De hele maand december vieren we onze verhuizing en heropening met onze klanten. In deze toch al feestelijke maand hebben we daarom een leuke attentie voor je klaarliggen. Kom je deze maand even bij ons langs? Met de inachtneming van de coronaregels van het RIVM ben je van harte welkom. Onder alle klanten die ons in december bezoeken verloten wij een knaloranje Gazelle Formule 1 fiets t.w.v. € 549,-! 

De informatie in dit nieuwsbericht was acuteel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.