https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/08/homepage-pouw.jpg?v=1-0

Pouw neemt vanaf 1 juni Auto Flevo uit Harderwijk over

Een nieuwe locatie, dezelfde service

Vanaf 1 juni aanstaande zal autodealer Auto Flevo uit Harderwijk verdergaan onder de naam Pouw Harderwijk. Pouw is al met tien vestigingen actief in Overijssel en Gelderland en daar voegen wij nu twee locaties aan toe. Alle medewerkers van Auto Flevo maken de overstap naar Pouw.

Pouw is onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland. Al decennialang is Pouw in Overijssel en ver daarbuiten het bekende gezicht van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Vanaf nu is ook de regio Noord West Veluwe aan het rayon van de autodealer toegevoegd. 

Wij zijn er klaar voor!

Tussen de aankondiging en de daadwerkelijke samensmelting van Auto Flevo en Pouw zit ruim een half jaar. In de tussenliggende periode zijn alle voorbereidingen getroffen om de bedrijfsvoering van Auto Flevo feilloos over te sluiten naar die van Pouw. Op die manier staat vast dat je mag blijven rekenen op de service die je gewend bent. De medewerkers van Pouw Harderwijk zijn er helemaal klaar voor om dat in de praktijk te brengen.