HEADER.png

SEAT viert 40 jaar rijplezier in Nederland

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Limited Ibiza 4.OH! Edition.

Limited Ibiza 4. OH! Edition bij Pouw

Ontdek deze heerlijk aangeklede Ibiza snel. 

Tijdelijk verkrijgbaar bij Pouw SEAT

Speciaal voor ons 40-jarig jubileum trakteren we op de Limited Ibiza 4. OH! Edition. Een tijdelijk extra rijk uitgeruste Ibiza met Style Business Connect en sportieve elementen. Gelimiteerd tot 200 stuks.

OH! 40 Dagen Deals

De meest opvallende deals, steeds 40 dagen lang geldig. Wat geef jij jezelf cadeau? Ontdek alle acties en wees er snel bij. Op = Op!

Private Lease deals

Profiteer tijdelijk van extra scherpe private lease tarieven op de SEAT Ibiza en de SEAT Arona.

SEAT Privé Plan of Financial Lease

Bij een nieuwe SEAT Privé Plan of Financial Lease contract profiteer je van extra scherpe maandtarieven. Ontdek er alles over op onze speciale pagina. 

OH! Nu tot wel € 2.000 inruilpremie

Tijdelijk profiteer je bij Pouw SEAT van tot wel € 2.000 inruilpremie bovenop de huidige inruilwaarde van je auto.

  • SEAT Ibiza & Arona: € 1.000,-
  • SEAT Leon hatchback & SportsTourer: € 1.500,-
  • SEAT Ateca & Tarraco: € 2.000,-

OH! Trekhaken met 10% korting!

Wil je een trekhaak om de fietsen mee te kunnen nemen, of om de caravan aankomend zomer mee naar Frankrijk te sturen? Tijdelijk profiteer je van 10% extra korting op een trekhaak onder jouw SEAT. Zo is er al een trekhaak vanaf € 808,-  voor een SEAT Ibiza voorzien van trekhaakvoorbereiding, inclusief 13-polig kabelset.

* Prijs inclusief montage

¹ De inruilpremies gelden voor orders van 19 januari 2023 t/m 31 maart 2023, zo lang de voorraad strekt. De actie is niet van toepassing op Private Lease en Operational Lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 8,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 8,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.