HEADER.png

SEAT viert 40 jaar rijplezier in Nederland

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan veel private lease voordeel! 

De meest opvallende deals, steeds 40 dagen lang geldig. Wat geef jij jezelf cadeau? Ontdek alle acties en wees er snel bij. Op = Op!

€.5.000,- voordeel op je SEAT Leon

Trakteer jezelf op één van de 4.OH-packs voor de SEAT Leon. Een unieke upgrade waarbij je voordeel kan oplopen tot wel € 5.000,-. Kies voor de unieke 18” hoogglans zwarte wielen, een fraai zwart SEAT-embleem of de 40 jaar SEAT mattenset. 

DSG-automaat deals

Zo'n DSG-automaat, dat rijdt toch wel heerlijk ontspannen hoor. De SEAT Ateca en Tarraco zijn een perfecte combinatie samen met deze super soepel schakelende DSG-versnellingsbak. Tijdelijk krijg je 50% korting wanneer je kiest voor de DSG-automaat.  

Extra pittige private Lease deals

Profiteer tijdelijk van extra scherpe private lease tarieven op de SEAT Ibiza en de SEAT Arona! Bekijk snel de zeer scherpe private lease tarieven. 

€ 2.000 inruilpremie

Ruil je je huidige auto in? Dan trakteren we je tijdens The Big Four OH! tijdelijk op een inruilpremie van € 2.000 - bovenop de huidige inruilwaarde!- op een nieuwe Ibiza en Arona.

 

SEAT Privé Plan of Financial Lease

Bij een nieuwe SEAT Privé Plan of Financial Lease contract profiteer je van extra scherpe maandtarieven. Ontdek er alles over op onze speciale pagina. 

OH! Trekhaken met 10% extra korting!

Wil je een trekhaak om de fietsen mee te kunnen nemen, of om de caravan aankomend zomer mee naar Frankrijk te sturen? Tijdelijk profiteer je van 10% extra korting op een trekhaak onder jouw SEAT. Zo is er al een trekhaak vanaf € 808,-  voor een SEAT Ibiza voorzien van trekhaakvoorbereiding, inclusief 13-polig kabelset.

* Prijs inclusief montage

¹De 40 Dagen Deal is geldig vanaf 3 juli t/m 11 augustus 2023 op de Arona. Niet te combineren met Private Lease en 4.OH-pack. Op = Op. Neem contact op met jouw SEAT dealer voor meer informatie.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 8,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 8,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.