3 jaar lakgarantie met een behandeling van Waxoyl

Waxoyl-lakbescherming voor jouw auto vind je bij Pouw

Wil je dat de lak van jouw nieuwe auto ook als nieuw blijft? Geef de lak dan de bescherming die het verdiend, met een Waxoyl 100+ behandeling. Na een Waxoyl-behandeling heeft de lak van je nieuwe auto een moeilijk doordringbaar lakpantser. Hiermee is je auto beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Denk aan UV-straling, luchtverontreiniging, strooizout en modder.

Een grondige lakverzegeling

Hoe werkt een Waxoyl-behandeling?

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van jouw auto zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij je om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo. Op die manier blijft  de lak van jouw auto als nieuw. 

✔ Met een Waxoyl-behandeling behoudt de lak van je nieuwe auto gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans. Het exterieur van je auto blijft daardoor als nieuw. 

✔ Het krachtige UV-filter zorgt ervoor dat de lakkleur behouden blijft. Ook is de lak beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals modder, strooizout en luchtverontreiniging.

✔  De lak van jouw auto blijft langer jong en fris. Daardoor zal de inruil- of verkoopwaarde van jouw auto worden behouden. 

Ook je auto beschermen met een Waxoyl 100+ behandeling?

Wil jij er zeker van zijn dat de lak van je nieuwe auto ook de komende jaren in een uitstekende staat blijft? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij vertellen je graag alles over een Waxoyl-behandeling en je kunt het tegen een scherpe prijs bij ons bestellen. Een behandeling is mogelijk tot 3 maanden na aflevering van je nieuwe auto bij Pouw.

Ik wil mijn lak beschermen