De SEAT Mii electric – take charge bij Pouw!

De SEAT Mii electric maakt elektrisch rijden nu echt bereikbaar voor iedereen. Vanaf deze week vind je hem definitief bij Pouw in de showrooms. Kom hem maar eens bekijken onder het genot van een kopje koffie. Wil je alvast meer weten? We geven je in dit artikel graag alvast antwoord op jouw vragen. 

Hoe ver kom je met de SEAT Mii electric?

Met de SEAT Mii electric kom je verder. Veel mensen denken erover na om elektrisch te gaan rijden, maar het bereik van een elektrische auto is een drempel die ze tegenhoudt. Wij snappen heel goed dat je geen zin hebt om met een lege accu langs de kant van de weg te staan. Gelukkig kun je met de SEAT Mii electric gerust het hele land doorkruisen. Met een volle accu rijdt de Mii electric namelijk 260 kilometer ver. En in stadsverkeer is dit zelfs 358 kilometer!  

 

Hoe snel is de SEAT Mii electric?  

Zoals je misschien weet heeft een elektrisch auto altijd zijn volledige koppel beschikbaar. Dit rijdt fantastisch en we nodigen je dan ook graag uit om eens een proefrit met de Mii electric bij Pouw te maken. Het model heeft 86 pk en 212 Nm koppel, waardoor je al in 3,9 seconden op 50 km/h zit. Zijn maximum snelheid is een keurige 130 km/h.  

Hoe lang duurt opladen bij de SEAT Mii electric?

Heb je niet veel tijd om op te laden, maar wil je wel graag snel een stukje rijden? Geen probleem! Binnen 45 minuten is de accu van jouw SEAT Mii electric voor 80% opgeladen wanneer je gebruik maakt van een snellader. Laad je via de thuislader dan duurt dit ongeveer 4 uur en 5 uur tot 100%.  

Hoeveel garantie krijg ik bij de SEAT Mii electric?

Bij ieder SEAT-model krijg je altijd 4 jaar garantie. Dat geldt ook voor de Mii electric. Bovendien ontvang je 6 jaar garantie op onderhoud, inclusief een garantie van 8 jaar op de accu.  

Wat is de standaarduitrusting van de SEAT Mii electric?

Een SEAT Mii electric is standaard voorzien van een hele vloot aan opties. Wat dacht je van een 5 inch kleurenscherm met Smartphone Integration, radio met 2 speakers, sportstoelen, automatische airco, rijstrookbehoudassistent, neerklapbare achterbank en verkeersbordherkenning. Ook krijg je een snellaadaansluiting en een DAB+ digitale radio.

Wat kost de SEAT Mii electric private lease?

De SEAT Mii private lease je nu al vanaf € 269,- per maand. De prijs wanneer je hem koopt is vanaf € 23.400,-. Ook hebben we een tijdelijke €3.000,- cashback korting wanneer je de Mii elecric koopt. Voor welke uitvoering ga jij?