https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/03/seat-infotainment-2.jpg?v=1-0

SEAT Navigatie & infotainment

Bij Pouw helpen we je graag op weg met SEAT’s infotainment- en navigatiesystemen. We ondersteunen je met online connectiviteitsdiensten als Full Link en we helpen je met navigatie-updates aan voor alle SEAT-modellen. 

SEAT Navigatie-update

Met een constant veranderd wegennet is het belangrijk dat je kaarten up-to-date blijven. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er wegen, rotondes en straten. Bij Pouw ben je aan het juiste adres voor de meest recente SEAT media- en navigatiesystemen. Je bestelt de updates hieronder, of je komt gewoon even langs bij een van de Pouw SEAT-vestigingen. Dan navigeer je snel naar de allermooiste plekken.

Full Link

Full Link brengt een naadloze verbinding tot stand tussen het infotainmentsysteem van je SEAT en jouw smartphone via MirrorLink™-, Apple CarPlay- en Android Auto-interfaces. Zo kun je direct muziek, apps en meer beheren vanaf het touchscreen van je auto. Is jouw auto geschikt voor Full Link, maar is ‘ie nog niet geactiveerd? Maak dan een afspraak bij Pouw om hem te activeren. In de webshop van SEAT vind je alle mogelijkheden en prijzen.  

Mijn SEAT App

Met de Mijn SEAT App ben je op afstand verbonden met je auto. Benieuwd hoeveel benzine er nog in je auto zit? Of kijken of je de deuren wel op slot hebt gedaan? Je kunt het met de nieuwe app van SEAT. Hij heeft ontzettend handige functies, zoals het terugvinden van je auto wanneer hij geparkeerd staat op een groot parkeerterrein. Bovendien is de app verbonden met ParkMobile, waardoor je betaald parkeert. Wanneer jij wegrijdt, stopt de app automatisch je parkeersessie. De app houdt ook al jouw ritten bij, zodat jij altijd inzicht hebt in waar je bent geweest en wat je snelheid was tijdens je rit.