LEON PA 5D 074

SEAT Checks

Plan SEAT check

Plan jouw SEAT Wintercheck, Zomercheck, Occasioncheck of Welkomstcheck.

We vinden het bij Pouw heel belangrijk dat je met een veilig gevoel kunt rijden in jouw SEAT. Kom daarom bij ons langs voor een SEAT Wintercheck, Zomercheck, Occasioncheck of Welkomstcheck. We controleren je auto uitgebreid, zodat je zeker weet dat jouw SEAT onder alle omstandigheden in een perfecte staat is. Plan eenvoudig je afspraak via onze online planner. 

De SEAT Wintercheck

Welk avontuur je ook aangaat, met de SEAT Wintercheck bij Pouw gaan jij en jouw SEAT goed aangekleed de winter in. Want ook tijdens de wintermaanden wil je optimaal kunnen genieten van je SEAT. Zorg er daarom voor dat jouw SEAT helemaal ready is voor de gladde en besneeuwde wegen.

Laat jouw SEAT op 20 belangrijke punten checken, zodat je zeker weet dat jij en jouw SEAT klaar zijn voor de winter. Normaal kost de wintercheck € 20, maar als jij al connected bent met jouw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck volledig gratis. Oh ja, en vergeet je niet je zomerbanden om te wisselen voor winterbanden?  

De SEAT Occasioncheck

Tijdens SEAT Occasioncheck controleren we jouw occasions op 50 essentiële punten. Heb je net een SEAT gekocht of wil je hem misschien verkopen? Dan wil je graag weten hoe jouw auto er aan toe is. Voor slechts €59,- ben je helemaal op de hoogte van de staat van jouw auto. Je krijgt een duidelijk technisch rapport en Pouw vult kosteloos de vloeistoffen van je SEAT bij. Bovendien krijg je een 4-delige mattenset gratis!

Waarom kiezen voor de SEAT Occasioncheck?

  • Onze vakkundige monteur controleert jouw SEAT van ruitenwissers tot de motor.
  • Je weet exact hoe jouw SEAT eraan toe is
  • Je hebt duidelijk inzicht in het toekomstige onderhoud en weet precies wat jouw auto de komende jaren te wachten staat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

In 5 stappen jouw SEAT vakkundig gecontroleerd

1.      Een nauwkeurig Serviceplan

Als eerste controleert onze monteur het serviceplan van jouw SEAT. Hij bekijkt de onderhoudshistorie van je auto en controleert tot wanneer de APK geldig is en welk onderhoud eraan zit te komen. Zo weet je precies wanneer jouw auto aan een grote beurt of olievervanging toe is of wanneer bijvoorbeeld de distributieriem is vervangen.

2.      We maken een proefrit

Onze monteur maakt een proefrit in jouw SEAT om de algehele staat van jouw auto nauwkeurig te checken. Zo kijkt hij naar de remmen, koppeling en luistert hij goed of hij geen rare geluiden hoort.

3.      Safety first

Misschien wel het belangrijkste is dat jij veilig op weg kunt met jouw SEAT. Onze technicus onderzoekt of je verlichting, remmen en het onderstel naar behoren werken. Ook checkt hij de banden en de ruitenwissers.

4.      Op weg naar zekerheid
De Pouw-monteur controleert de motorruimte van jouw SEAT. Zo controleert hij de motorolie, koelvloeistof en de v-snaar of multiriem. Ook het interieur (verwarming en airco), de infotainmentsystem, carrosserie en de elektrische installaties ontsnappen niet aan zijn goed getrainde ogen.

5.      Een duidelijk beeld
Nu onze monteur de SEAT Occasioncheck volledig heeft afgerond vult hij de vloeistoffen bij en installeert hij een set (gratis) vloermatten. Daarna presenteert hij een volledig technisch rapport van jouw SEAT. Zo weet je precies welke reparaties er in het verleden zijn uitgevoerd en wat er nog aan zit te komen. Zijn er punten die aandacht nodig hebben? Dan kun je deze werkzaamheden direct bij ons inplannen. Vanaf nu kun je de komende jaren rustig genieten van jouw SEAT, of je kunt er iemand anders heel blij mee maken.