https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/02/leon-pa-5d-074.jpg?v=1-0

SEAT Checks

We vinden het bij Pouw heel belangrijk dat je met een veilig gevoel kunt rijden in jouw SEAT. Kom daarom bij ons langs voor een Welkomstcheck, Wintercheck of Vakantiecheck. We controleren je auto uitgebreid, zodat je zeker weet dat je auto onder alle omstandigheden in een perfecte staat is. 

De SEAT Wintercheck

Ook tijdens de wintermaanden wil je optimaal kunnen genieten van je SEAT. Zorg er daarom voor dat jouw SEAT helemaal ready is voor de gladde en besneeuwde wegen. Tijdens de SEAT Wintercheck controleren wij voor slechts € 20,- jouw auto op 30 essentiële punten. We vullen de vloeistoffen gratis voor je bij en bovendien krijg je tijdelijk een handige SEAT-cardhouder cadeau. Oh ja, en vergeet je niet je zomerbanden om te wisselen voor winterbanden?  

De SEAT Occasioncheck

Heb jij een SEAT occasion gekocht van een particulier? Of wil jij jouw SEAT particulier verkopen? Dan is de SEAT Occasioncheck voor jou! Voor maar € 59,- controleert Pouw jouw SEAT op 50 essentiële punten. Je krijgt een overzichtelijk technisch rapport van de staat van jouw SEAT. Daarnaast worden, indien nodig, de vloeistoffen kosteloos bijgevuld én krijg je ook een originele 4-delige SEAT mattenset cadeau!

SEAT Vakantiecheck

Jouw SEAT moet in topconditie zijn tijdens deze zomer. Zeker wanneer je met een gerust hart naar Italië of Frankrijk wilt rijden. Kom daarom langs voor de SEAT Vakantiecheck bij Pouw. Onze vakkundige monteurs controleren jouw SEAT op alle belangrijke onderdelen zodat die zware kilometers een eitje zijn. De Vakantiecheck bij Pouw kost slechts € 19,95. Je combineert hem bijvoorbeeld met ons voordelige airco-onderhoud.