Audi Experience bij Pouw

Audi Technicians Experience bij Pouw

Maandag 3 april en donderdag 6 april 2023

Aanmelden
Audi Experience bij Pouw2

Avond vol informatie en beleving. Speciaal voor autotechnici.

Ben jij een ervaren autotechnicus en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Audi Technicians Experience.

 • Ontdek alles over de nieuwste Audi technologie
 • Neem een kijkje in de toekomst van jouw vak
 • Eet een burger op het foodcourt
Audi Experience bij Pouw3

Ontdek de toekomst van jouw vakgebied

Hoe ziet de toekomst van jouw vak eruit? Wat is de impact van elektrificatie op het werk van autotechnici en hoe zorg je er voor dat jij voorbereid bent op de grote veranderingen in de nabije toekomst?

Tijdens de Audi Technicians Experience krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe het vak verandert en hoe je je daar als autotechnicus op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de masterclasses door Audi experts, dwaal rond tussen de verschillende experience stations, maak kennis met virtual reality op de werkplaats, ontdek de nieuwste (elektrische) technieken en duik 'onder de motorkap' van de Audi e-tron GT. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je vandaag nog aan.

Audi Experience bij Pouw4

Neem je collega's mee. Wij zorgen voor het eten.

De Audi Technicians Experience is een inspirerende avond voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om een vrijblijvend binnen te kijken bij Audi. Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van autotechnicus en maak er samen een avond uit van.

Audi Experience bij Pouw4

Zo ziet de avond eruit

 • 1 zwart

  18:00 uur - Inloop

  Pak een drankje, eet een hamburger en wandel rond in de werkplaats en bekijk de nieuwste Audi e-tron modellen van binnen en buiten.

 • 2 zwart

  18:30 uur - De toekomst van jouw vak

  Experts geven in een ‘Top Gear’ talkshow setting hun visie op de ontwikkeling van jouw vakgebied.

 • 3 zwart

  18:50 uur - Audi e-tron Masterclass

  Leer van de Audi experts alles over de nieuwste elektrische modellen.

 • 4 zwart

  19:15 uur - Ontdekkingstour

  Bezoek de mini workshops op een van de experience stations, pak een drankje en een hamburger op het foodcourt, stap in een Audi Experience simulator, kijk onder de motorkap van de Audi e-tron GT en deel kennis met vakgenoten.

 • 5 zwart

  21:00 uur - Afsluiting

  Afsluiting van de avond.

Audi Experience bij Pouw3

Beleef de Audi Technicians Experience bij jou in de buurt

Datum: Maandag 3 april
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Pouw Apeldoorn, Ambachtsveld 1

Datum: Donderdag 6 april
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Pouw Zwolle, Lippestraat 5

Meld je gratis aan

Veelgestelde vragen

De Audi Technicians Experience is speciaal bedoeld voor autotechnici en mensen in opleiding tot autotechnicus. Heb je een technische achtergrond en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheid om over te stappen naar autotechniek? Dan ben je ook van harte welkom op dit evenement.

Bij onze vestigingen in Apeldoorn en Zwolle:

Datum: Maandag 3 april 2023
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Pouw Apeldoorn, Ambachtsveld 1

Datum: Donderdag 6 april 2023
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Pouw Zwolle, Lippestraat 5

Jazeker, het evenement is alleen wel uitsluitend bedoeld voor autotechnici (in opleiding) of mensen met een technische achtergrond.

Zeker, deze avond is gericht op inspireren en van elkaar leren. Voel je dus vooral welkom als je voor een ander merk of bij een andere dealer werkzaam bent. Heb je de volgende dag ook weer iets leuks te vertellen in de kantine.

Liefde gaat door de maag, dat weten we. We kunnen je niet inspireren terwijl je buik rommelt, daarom kun je bij het foodcourt kosteloos een smaakvol gerecht afhalen.

Je bent vrij om te gaan wanneer je wilt, maar we raden je aan om de hele avond mee te maken.

Het evenement is gratis. Het enige wat jij moet doen, is van tevoren je plek te claimen door je aan te melden. En vergeet je collega('s) niet aan te melden.

De Audi Technician Experience vindt plaats op de volgende momenten:

Datum: Maandag 3 april 2023
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Pouw Apeldoorn, Ambachtsveld 1

Datum: Donderdag 6 april 2023
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Pouw Zwolle, Lippestraat 5

Om 18.30 uur begint het programma. Je kunt daarna ook wel binnenkomen, maar je mist dan wel een mooi deel van het programma.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.