Pouw Zwolle gaat verbouwen – het dak gaat eraf!

Onze markante vestiging krijgt een nieuwe uitstraling

We gaan de vestiging van Pouw Zwolle vernieuwen! Het markante schuine dak gaat eraf en zal plaatsmaken voor twee volledig nieuwe showrooms. Inmiddels is er al gestart met de grondige verbouwing waardoor er voor jou een aantal tijdelijke wijzigingen zijn. We hopen je in juli van dit jaar in onze prachtige moderne showroom te verwelkomen. 

In de huidige situatie zit onze SEAT-showroom bij de Volkswagen-showroom geïntegreerd. Met deze uitgebreide renovatie brengen we daar verandering in. In de nieuwe SEAT-showroom kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn. De tweede nieuwe showroom die wordt tussen de Volkswagen- en Audi-showroom gerealiseerd. Hier vind je ons aanbod gebruikte auto’s. Ten slotte krijgt ook de Volkswagen-showroom een uitgebreide update, zodat hij weer helemaal aan de huidige standaard voldoet.

Een vooruitblik op de toekomst

Het dak eraf

De twee schuine daken die Pouw Zwolle zo herkenbaar maken moeten plaatsmaken. Hierdoor komt er ruimte vrij voor de twee nieuwe showrooms. In de unieke ''Corridor'' vind je een centrale ontvangsthal voor service-aanname en een fijne en relaxte wachtruimte voor de merken Volkswagen en SEAT. Ook kun je hier een kijkje nemen tussen het uitgebreide occasionaanbod.

Tijdelijke wijzigingen

Wanneer je nu een bezoek brengt aan Pouw Zwolle dan kan het zijn dat je te maken krijgt met een aantal wijzigingen. Deze tijdelijke veranderingen staan duidelijk aangegeven in de bewijzering wanneer je aan komt rijden.

  • De Volkswagen showroom is tijdelijk gevestigd in de Volkswagen Bedrijfswagen-showroom. Deze vind je aan de Lippestraat.
  • De SEAT-showroom en de gebruikte wagens van Volkswagen, SEAT en VW Bedrijfswagens zijn te vinden in het pand pal naast de vestiging.
  • Voor het onderhoud van jouw Volkswagen of SEAT ben je welkom op dezelfde plek als dat je gewend bent, maar dan buiten het pand in een aparte portacabin.
  • Onderhoud voor VW bedrijfswagens is op de vertrouwde locatie.
  • Voor Audi wijzigt er niets.