Pouw Zwolle gaat verbouwen – het dak gaat eraf!

Onze markante vestiging krijgt een nieuwe uitstraling

We gaan de vestiging van Pouw Zwolle vernieuwen! Het markante schuine dak gaat eraf en zal plaatsmaken voor twee volledig nieuwe showrooms. In één van die showrooms voegen we het fijne merk Škoda toe! Inmiddels is er al gestart met de grondige verbouwing waardoor er voor jou een aantal tijdelijke wijzigingen zijn. We hopen je in augustus in onze prachtige moderne showroom te verwelkomen. 

In de huidige situatie zit onze SEAT-showroom bij de Volkswagen-showroom geïntegreerd. Met deze uitgebreide renovatie brengen we daar verandering in. In de nieuwe SEAT-showroom kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn. De tweede nieuwe showroom die wordt tussen de Volkswagen- en Audi-showroom gerealiseerd. Hier vind je vanaf 1 augustus het uitgebreide assortiment van Škoda! Ten slotte krijgt ook de Volkswagen-showroom een uitgebreide update, zodat hij weer helemaal aan de huidige standaard voldoet.

De verbouwing gaat voorspoedig!

Het dak eraf

De twee schuine daken die Pouw Zwolle zo herkenbaar maken moeten plaatsmaken. Hierdoor komt er ruimte vrij voor de twee nieuwe showrooms. In de unieke ''Corridor'' vind je een centrale ontvangsthal voor service-aanname en een fijne en relaxte wachtruimte voor de merken Volkswagen, Škoda en SEAT.

Tijdelijke wijzigingen

Wanneer je nu een bezoek brengt aan Pouw Zwolle dan kan het zijn dat je te maken krijgt met een aantal wijzigingen. Deze tijdelijke veranderingen staan duidelijk aangegeven in de bewijzering wanneer je aan komt rijden.

  • De Volkswagen showroom is tijdelijk gevestigd in de Volkswagen Bedrijfswagen-showroom. Deze vind je aan de Lippestraat.
  • De SEAT-showroom en de gebruikte wagens van Volkswagen, SEAT en VW Bedrijfswagens zijn te vinden in het pand pal naast de vestiging.
  • Voor het onderhoud van jouw Volkswagen of SEAT ben je welkom op dezelfde plek als dat je gewend bent, maar dan buiten het pand in een aparte portacabin.
  • Onderhoud voor VW bedrijfswagens is op de vertrouwde locatie.
  • Voor Audi wijzigt er niets.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.