Pouw is ‘Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2020’!

Pouw is benoemd tot ‘Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2020’! Tijdens de jaarlijkse verkiezing scoorden wij de hoogste overall scores op het gebied van verkoop en service. Bovendien haalden wij hoge scores op het gebied van klanttevredenheid. Wij zijn ongelofelijk trots op deze prachtig titel en wij willen onze klanten dan ook heel hartelijk bedanken. 

Ieder jaar organiseert Pon’s Automobielhandel, de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland de ‘Volkswagens Bedrijfswagens Dealer van het Jaar verkiezing’. Tijdens deze competitie gaan alle officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealers de strijd met elkaar aan. Er wordt gekeken naar de resultaten op het gebied van verkoop en onderhoud en ook de klantbeoordelingen wegen zeer zwaar. 

Pouw haalt de hoogste scores

Op basis van onze hoge scores op alle fronten in 2019 mogen wij ons nu de beste Volkswagen Bedrijfswagens dealer van 2020 noemen! Robert-Jan van den Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland zegt het volgende over deze prestatie:  

“Het is Pouw afgelopen jaar gelukt om op alle beoordelingscriteria zeer goed te scoren. Met een hecht en constant team van medewerkers weet Pouw al jaren zijn klanten perfect te bedienen op het gebied van verkoop als service. De medewerkers zijn enorm betrokken en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor de tevredenheid van hun klanten. Pouw heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend.”

Intensieve samenwerking

Manager development Femke Keuper van Pouw weet dat de prijs het resultaat is van een nieuwe werkwijze binnen het bedrijfswagenteam: “Pouw heeft een intensieve samenwerking tussen de fleet- en lease-afdeling opgezet, waarbij de buitendienst zich volledig op zijn bedrijfswagenmarkt kan richten. Op die manier blijven we met onze klant in gesprek en kunnen we meer dan twintig klanten per week bezoeken . Dat werpt nu zijn vruchten af”.  

Trots

Wij zijn bij Pouw ontzettend trots dat we de titel ‘Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2020’ mogen voeren. Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze prachtige prestatie natuurlijk heel graag bedanken. De prestatie is bovendien het resultaat van onze hoge klantwaarderingen en dat is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen. Ook in het aankomende jaar mag je van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid in onze manier van doen verwachten. Wij zullen er alles aan doen om deze titel te verdedigen! 

https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/06/dealer-van-het-jaar-2020.jpg?v=1-0