Volkswagen Transporter

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter.

Volkswagen Transporter

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Verschil moet er zijn.

Maximale flexibiliteit

2 wielbases

De Volkswagen Transporter zit vol met innovaties die oplossingen bieden voor het dagelijks gebruik. Twee wielbases maken een bandbreedte van 5,8 m³ laadruimte mogelijk. In de cabine zijn zitopstellingen met twee enkele stoelen of met een 2-zits bijrijdersbank mogelijk. Het maximale laadvermogen bedraagt 1,4 t.

Een bedrijfswagen die zich aanpast aan jouw eisen

Scheidingswanden of verschillende bodembekledingen – de eisen die verschillende ondernemers stellen aan de uitrusting van een Transporter variëren sterk. Daarom biedt de Transporter bestelwagen je ook hierin maximale flexibiliteit wanneer je een Transporter wilt kopen.

Bescherm je lading

De laadruimte van de Transporter kan ingericht worden met bedrijfswageninrichting tot een efficiënte werkplaats op wielen. De bekleding van de passagiers- of laadruimte evenals extra bevestigingshulpen zorgen voor optimale bescherming en goede bevestiging van de lading die je vervoert in de Volkswagen Transporter.

Praktische opbergruimte in bestuurderscabine

Het praktische opbergsysteem van de Volkswagen Transporter overtuigt elke dag opnieuw. De vele mogelijkheden maken het interieur tot een perfect georganiseerde werkplek. Extra opbergruimte zorgt voor nog meer vrijheid.

Voor elk wat wils

Wanneer je een bedrijfswagen gaat kopen, wil je dat voor iedere klus de ideale laadoplossing mogelijk is. De Transporter biedt 10 verschillende laadoplossingen. De elektrische achterklep wordt tegen meerprijs geleverd en maakt het mogelijk om comfortabel te beladen en ontladen.

Geniet van optimaal zicht

Vergroot het blikveld met krachtige koplampen.

Geavanceerde technologie voor onderweg

Intelligente techniek

Met de veiligheidssystemen in de Transporter Bestelwagen ben je op bijna alles voorbereid: De systemen grijpen indien nodig ondersteunend in en kunnen zo gevaarlijke situaties in het wegverkeer tot een minimum beperken.

Jouw ondersteuning in kritieke situaties

Intelligente bestuurdershulpsystemen maken het rijden met de Transporter Bestelwagen nog comfortabeler, want ze waarschuwen bv. bij het wisselen van rijstrook en bij vermoeidheid. Zo kunnen gevaarlijke situaties in het verkeer worden geminimaliseerd.
 

Parkpilot vergemakkelijkst het inparkeren

De optioneel leverbare slimme parkeerhulp in de Transporter Bestelwagen waarschuwt je akoestisch en optisch voor obstakels bij het inparkeren en vergemakkelijkt zo het manoeuvreren.
 

Goed verlichte wegen

Een grootlicht dat automatisch dimt en mistlampen die je dankzij de geïntegreerde bochtenverlichting ook bij slecht weer bij het afslaan de weg wijzen – dit is allemaal leverbaar.
 

Overtuigende uitrusting

Altijd een aangenaam klimaat

Moderne airconditionings regelen in een handomdraai de interieurtemperatuur en zorgen ook op warme dagen voor koele lucht. Wel zo fijn tijdens de zware werkdagen. Extra fijn: de Transporter is leverbaar met voorverwarming. Hiermee breng je de wagen al op een aangename temperatuur al voordat je instapt. Daarnaast zorgt de voorruitverwarming onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden voor goed zicht.

Kom goed geïnformeerd en uitgerust aan op je bestemming

Ook op het gebied van infotainment maakt de Transporter indruk. Uitgerust met de nieuwste radio- en navigatiesystemen zorgt hij voor topentertaiment en perfecte oriëntatie. De intelligente infotainmentsystemen helpen je nog beter door je dag en overtuigen door bedieningsgemak, uitstekende connectiviteit en goed geluid.

Altijd de meest actuele informatie

Verbind je Transporter met jouw smartphone en het internet en krijg toegang tot actuele verkeersmeldingen en nuttige informatie.

Praktische extra's voor jou

Met uitzondering van de Economy modellen zijn alle Transporter Bestelwagens standaard voorzien van een leeslampje, opbergvakken in de stoelen, zonnekleppen met make-upspiegel, handgrepen aan de A-stijlen, een dubbeltonige claxon, dimbare instrumentenverlichting en een 12V-stopcontact bovenop het dashboard.

Vooruitstrevende moderne aandrijftechniek van Volkswagen Bedrijfswagens

Laag verbruik bij hoog vermogen

Elke motor biedt een laag brandstofverbruik – zonder aan rijplezier in te leveren. De 2,0 l TDI-motor met 150 kW is bijzonder krachtig en tegelijk zuinig (brandstofverbruik in l/100 km: stadsverkeer tussen 8,7 en 6,9, buitenwegen tussen 6,6 en 5,3, gecombineerd tussen 7,3 en 5,9. CO₂-emissie in g/km: gecombineerd tussen 190 en 154.)

Uiterst efficiënt

Als je liever een benzinemotor rijdt, kun je hier uiteraard ook voor kiezen. We hebben de 2,0 l TSI-motor met 110 kW of de 2,0l TSI-motor met 150 kWh. 

Brandstofverbruik 2,0 l TSI-motor 110 kWh in l/100 km: stadsverkeer tussen 12,7 en 12,2, buitenwegen tussen 8,2 en 7,2, gecombineerd tussen 9,8 en 9,0, CO₂-emissie in g/km: gecombineerd tussen 223 en 206. 
Voor de 2,0 l TSI-motor 150 kWh geldt in l/100 km: stadsverkeer tussen 12,2 en 11,4, buitenwegen tussen 8,6 en 7,4, gecombineerd tussen 9,9 en 8,9, CO₂-emissie in g/km: gecombineerd tussen 225 en 2031. 

Beide motoren hebben directe inspuiting en een uitlaatgasturbo.

Slim brandstof besparen met BlueMotion

Volkswagen-modellen met BlueMotion Technology volgen de Think Blue-gedachte; Daarom wordt elke auto met moderne Euro-6-motor standaard voorzien van een start-stopsysteem, remenergieterugwinning, bergwegrijhulp en banden met geoptimaliseerde rolweerstand.

De meest terreinwaardige auto in zijn segment

De 4MOTION-vierwielaandrijving (tegen meerprijs leverbaar) zorgt voor goede tractie, optimaal stuurgedrag en perfecte handling. Ook in moeilijke omstandigheden zoals in de bergen of sneeuw. Optioneel is de 4MOTION-vierwielaandrijving ook leverbaar in combinatie met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling. Een uniek aandrijfconcept in deze wagenklasse als je op zoek bent naar een extra sterke Transporter.

Geniet van het rijcomfort

De extra leverbare 7-traps DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt bijna onmerkbaar volautomatisch en zonder trekkrachtonderbreking. Daarmee zorgt de versnellingsbak voor een hoog rijcomfort en grote efficiëntie. Je hebt de beschikking over een normale en een sportmodus.

Transporter