Pouw Exclusive X Snelle - Win een dag rondtoeren!

Pouw Exclusive en Snelle slaan de handen ineen! De populaire artiest deelt met ons de passie voor mooie auto’s en hij is dan ook smoorverliefd op het merk Audi. Niet voor niets staat er een prachtige Audi bij hem in de schuur. De komende tijd mag je van Pouw Exclusive en Snelle heel veel toffe acties verwachten. Waar we mee starten? Een unieke dag meerijden in Snelle’s nieuwe Audi R8! 

Wat moet je doen: volg het Instagram-kanaal van Pouw Exclusive, like de post en laat weten waarom jij een dag met hem op pad wil. Misschien staat Snelle dan binnenkort bij jou voor de deur! 

Perfect bij zijn naam!

Lars Bos, beter bekend als Snelle, is ongekend populair in ons land. Met nummer 1 hits als Blijven Slapen, Reünie en Smoorverliefd en het album Lars bestormt hij de hitlijsten. Maar wist je dat de rapper naast de liefde voor muziek, ook een grote passie heeft voor snelle auto’s? En waar vind je die nu meer dan bij Pouw Exclusive! 

Snelle komt uit de omgeving van Deventer. Al jaren loopt hij af en toe bij ons de showroom binnen om een kijkje te nemen tussen al die mooie glimmende bolides. Een collab tussen de rapper en Pouw Exclusive lag natuurlijk voor de hand. Hoog tijd om voor een spectaculaire Exclusive-auto te gaan die perfect bij zijn naam past! Het werd de heerlijke Audi R8 Performance, met een 620 pk sterke V10. Een auto met spectaculaire prestaties.

Win een dag toeren met Snelle in zijn R8!

Die ongelofelijke ervaring kan jij meemaken! Wil jij als passagier plaatsnemen in Snelle’s nieuwste aanwinst en een onvergetelijke dag met hem rondtoeren? Dat kan! Wat moet je doen: volg het Instagram-kanaal van Pouw Exclusive, like de post en laat weten waarom jij een dag met hem op pad wil. Misschien staat Snelle dan binnenkort bij jou voor de deur! Hij kiest zelf de 2 winnaars voor deze winactie, dus wie weet ben jij de gelukkige!