Header banendag Harderwijk 2880x1200

Kom naar de Open Banendag bij Pouw Harderwijk!

Wil jij ervaren hoe het is om als service adviseur of monteur bij een merkdealer te werken? Kom dan op donderdag 4 april naar Pouw Harderwijk! Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je tijdens deze gezellige avond alle ins en outs van het werken bij een professioneel autobedrijf. Bovendien maakt iedereen kans op twee vrijdag F1 Tickets voor de Grand Prix van Zandvoort 2024.

📅 Donderdag 4 april
⏰ 17:00 - 20:00 uur
📌 Pouw Harderwijk Audi - Zuiderbreedte 46

3

Ga jij aan de slag bij de dealer van de toekomst?

Op deze interessante avond duik je in de wondere wereld van de autotechniek en ontdek je hoe het er bij een merkdealer aan toegaat. Onze collega's en interne bedrijfstrainer Paul geven je een uniek kijkje achter de schermen op de verschillende afdelingen. En dat terwijl je geniet van een lekker hapje en drankje.

Werken bij een merkdealer smaakt naar meer

Op deze Open Banendag proef je niet alleen van de verschillende disciplines van het werken bij een merkdealer. Nee, ondertussen zet je ook je tanden in een overheerlijke Pouw-burger! Bovendien maakt iedereen kans op twee F1 tickets voor de Grand Prix Zandvoort 2024. Dit zijn exclusieve VIP tickets met toegang tot de Ben Pon Lounge. Zorg dus dat je erbij bent op donderdagavond 4 april! 

Aanmelden is niet nodig, maar doe je dat wel dan staat er een leuke goodiebag voor je klaar!

Meld je nu aan (niet verplicht)

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.