De nieuwe Volkswagen Caddy (2020) - lees meer over zijn design

De nieuwe Volkswagen Caddy ziet eind februari het levenslicht. Dan trekt Volkswagen Bedrijfswagens het doek van de nieuwe bus. Het merk maakt dan ook bekend wanneer je de nieuwe Caddy bij Pouw in de showroom kunt verwachten. De vijfde generatie van Volkswagens bestseller legt de lat in zijn segment hoger dan ooit. De nieuwe Caddy Bestelwagen krijgt een dynamisch karakter, maar tegelijkertijd blijft hij een échte Caddy. Verwacht dus de allerbeste eigenschappen op het gebied van ruimte, kwaliteit en gebruiksgemak. 

Volkswagen Caddy  (1)

Nieuwe Caddy is dynamischer dan ooit

De nieuwe designtaal van de Caddy in 2020 wordt steeds duidelijker zichtbaar. De laatste ontwerpen die de fabriek heeft vrijgegeven laten ons zien dat de nieuwe generatie van de populaire bedrijfswagen dynamischer wordt dan ooit. Wat opvalt zijn de nieuwe aflopende daklijn, zijn langere wielbasis en flink grotere wielen. De innovatieve LED-verlichting is niet alleen een kenmerkend onderdeel van het front, maar is ook naadloos geïntegreerd in de belijning van de voorspatborden. Op de nieuwe schetsen zijn tevens de nieuwe verticale, smalle LED-achterlichten terug te zien.  

Flexibele laadruimte

Het design van de nieuwe Caddy is geheel nieuw en veel dynamischer, zonder concessies te doen aan de grote en flexibel in te richten laadruimte. Beter nog, ook op dat vlak zal de Caddy gaan verrassen. De nieuwe Caddy gaat niet alleen indruk maken met zijn nieuwe design en praktische eigenschappen, maar legt ook op het gebied van assistentiesystemen én connectiviteit de lat in het segment fors hoger.  

Prijzen voor de nieuwe Caddy en wanneer je hem kunt kopen en leasen worden in aanloop naar zijn onthulling eind februari bekendgemaakt.