Wij blijven tijdens de lockdown geopend

In onze werkplaatsen, online én op locatie.

Onze dienstverlening tijdens lockdown

Als klant van Pouw mag je bij ons altijd op mobiliteit rekenen. Nu de regering een lockdown heeft aangekondigd realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat je ook in deze periode op ons kunt bouwen. Daarom ben je op de reguliere openingstijden welkom op onze vestigingen voor onderhoud, schadeherstel of onderdelen. Onze showrooms zijn gesloten. Voor de aankoop van een auto helpen wij je graag online verder.

Wij staan ook nu voor je klaar

Onze verkopers staan online voor je klaar
Vanwege de afgekondigde lockdown zijn onze showrooms gesloten. Onze gespecialiseerde verkopers zijn op verschillende manieren bereikbaar. Zij staan online voor je klaar en helpen je met plezier bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Dat kan op verschillende manieren: telefonisch, via de chat op onze website of via e-mail of WhatsApp. Ons volledige aanbod vind je op onze website.

Een proefrit of aflevering op locatie
Ben je benieuwd naar de rijeigenschappen van een auto? Dan komen wij graag bij je langs voor een proefrit op locatie. Neem hiervoor contact op met een van onze verkopers om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer je nieuwe auto gepland staat voor aflevering dan bezorgen wij deze op locatie.

Onze werkplaats, schadeherstel en het magazijn
Onze werkplaats, magazijn en het schadeherstelbedrijf zijn tijdens de lockdown geopend. Je bent daarom ook tijdens lockdown welkom voor reparatie, onderhoud of onderdelen. Ook wanneer je schade hebt kun je terecht bij onze UAS-vestigingen. Tijdens het bezoek nemen wij extra hygiënische maatregelen. Wij kunnen je verzekeren dat Pouw alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen.

Onze contactmogelijkheden

Contactmogelijkheden
Heb je een vraag over bijvoorbeeld een auto uit ons aanbod, een onderhoudsbeurt in onze werkplaats of de inruilwaarde van jouw auto? Via telefooncontactformulier, chat (klik op icoontje rechtsonder), Whatsapp (06-21357470), SMS (06-21357470), Facebook of Instagram komen wij graag met je in contact.

Videobellen
Heb jij interesse in een van onze auto's en wil je er vanuit huis graag even "omheen lopen"? Plan een afspraak via onze online sales afdeling (telefoonnummer: 038 - 45 61 306) in om met een van onze verkoopadviseurs te videobellen (via Whatsapp of Facetime). Bekijk de auto uitgebreid van binnen en buiten en stel direct jouw vragen aan onze verkoper. 

Proefritten
Wil je graag een proefrit maken? Geen probleem. Je plant hem eenvoudig in op onze website of door te bellen met 038 - 45 61 306. Wij bieden je de mogelijkheid om de gewenste auto bij jou thuis te ervaren. De auto wordt dan voor jouw huis afgeleverd, waarbij we uiteraard streng letten op de veiligheidsmaatregelen.

Aflevering aan huis
Heb je een auto bij ons gekocht en staat deze voor aflevering gepland bij een van onze vestigingen? Neem gerust even contact met ons op. Wij leveren jouw nieuwe auto graag bij je op locatie af.

Dienstverlening tijdens het coronavirus

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Pouw alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Veelgestelde vragen bij verkoop

Ja, onze vestigingen zijn volgens de normale openingstijden geopend. Je bent welkom in onze werkplaatsen, onze magazijnen en UAS Schadeherstel. De showrooms zijn gesloten. Heb je interesse in een auto uit onze voorraad? Neem gerust contact met ons op om een proefrit op locatie te bespreken. 

Nee, onze showrooms zijn tot nader orde gesloten. Onze online showrooms via onze website zijn uiteraard wel geopend. Onze verkopers staan online en telefonisch voor je klaar.

Wanneer je interesse hebt in een auto en graag een proefrit wilt maken dan komen wij graag bij je langs. Laat je contactgegevens achter en wij nemen snel contact met je op. 

Onze verkoopadviseur neemt contact met je op om te kijken hoe we deze afspraak kunnen laten doorgaan. Bijvoorbeeld via de telefoon, of online via WhatsApp of Skype. 

De aflevering van je nieuwe auto kunnen wij op locatie laten doorgaan. Hiervoor nemen wij persoonlijk contact met je op. 

 • Wij schudden geen handen.
 • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn.
 • Wij volgen strikt de protocollen van het handenwassen op.
 • Wij hebben zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik of rolhanddoek systemen.
 • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit in de "high-touch" gebieden, zoals onze balies en wachtruimtes.
 • Wij nemen geen contant geld aan.

Je kunt nu snel en gratis een vrijblijvend bod op jouw auto ontvangen, volledig online. Klik hier om een aanvraag in te dienen.

 • Wij schudden geen handen.
 • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
 • De uitleg over de auto zal vooraf buiten de auto plaatsvinden zodat wij gepaste afstand tot u kunnen bewaren.

Wij zorgen er graag voor dat je toch snel van je nieuwe aanwinst kunt genieten. Daarom nemen wij alle mogelijkheden graag telefonisch met je door.

Neem contact op met jouw contactpersoon om erachter te komen wanneer jouw auto afgeleverd wordt.

Heb je nog vragen? Vul ons contactformulier in of neem tijdens onze reguliere openingstijden contact met ons op. Wij helpen je graag.

Veelgestelde vragen bij onderhoud

 • Elke auto die in de werkplaats komt wordt eerst voorzien van beschermende materialen, zoals stoel-, stuur-, en pookhoezen.
 • We rijden niet samen met klanten in auto’s.
 • Onze medewerkers pauzeren in kleine shifts.

Wanneer je de afgelopen 14 dagen een risicogebied hebt bezocht, of in contact bent geweest met een besmet persoon dan vragen we je vriendelijk om de afspraak te verplaatsen. Ook wanneer je last hebt van verkoudheid, koorts, of hoesten of niezen dan is het beter om op een ander moment naar jouw Pouw-vestiging te komen. Wanneer je hier geen last van hebt dan kan de reparatie of het onderhoud aan jouw auto gewoon doorgaan. Plan hier een afspraak.

Ja, het blijft verplicht om op tijd een APK uit te voeren. De voertuigveiligheid op de Nederlandse wegen blijft hierdoor gewaarborgd. Kunt je niet bij Pouw langskomen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, je kunt vervangend vervoer meekrijgen. Auto’s die worden gebruikt voor vervangend vervoer worden van tevoren grondig gereinigd. Onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt worden met extra aandacht schoongemaakt.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan jouw auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Ja, de wielenwissel gaat door. U kunt gewoon langskomen.

Zorg ervoor dat de klacht die je binnen de garantie wilt claimen binnen de garantieperiode wordt gedocumenteerd. Neem hiervoor tijdig telefonisch contact op met Pouw zodat wij dit als kwaliteitsmelding kunnen vastleggen.

Onze werkplaatsen zijn ook tijdens deze lockdownperiode geopend, dus je bent welkom voor reparatie of onderhoud. Wij kunnen je verzekeren dat Pouw alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Kom je liever toch niet naar de onze vestiging? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.

Onze werkplaatsen en ons schadeherstelbedrijf is volgens de reguliere openingstijden geopend. Wij zorgen ervoor dat je weer veilig op weg kunt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of plan eenvoudig online.

Ja, de wachtruimte op onze vestiging is geopend. Hier kan je wachten tot jouw auto klaar is. Uiteraard nemen wij hierbij strenge RIVM-richtlijnen in acht. Daarnaast is het mogelijk om een vervangende auto te huren. Of pak één van onze gratis leenfietsen. Geef bij het maken van een werkplaatsafspraak aan welk soort vervangend vervoer je wenst.

Heb je nog vragen? Vul ons contactformulier in of neem tijdens onze reguliere openingstijden contact met ons op. Wij helpen je graag.