Weer geopend

Onze showrooms zijn weer open!

Je bent weer van harte welkom in onze showrooms, werkplaatsen én online.

Onze dienstverlening

Als klant van Pouw mag je bij ons altijd op mobiliteit rekenen. Wij realiseren ons dat het ook nu heel belangrijk is dat je op ons kunt bouwen. Daarom ben je op de reguliere openingstijden welkom op onze vestigingen voor onderhoud, schadeherstel of onderdelen. 

Ook voor de aankoop van een auto ben je weer van harte welkom. Onze showrooms zijn vanaf nu weer geopend. Je kunt gewoon op een van onze vestigingen langskomen. Maak je liever een afspraak? Dat kan hieronder. 

Wij staan ook nu voor je klaar

Onze verkopers staan online voor je klaar
Onze showrooms zijn weer geopend. Wil je graag een afspraak maken? Dat kan telefonisch of via onze website. Onze gespecialiseerde verkopers staan bovendien online voor je klaar en helpen je met plezier bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Dat kan op verschillende manieren: telefonisch, via de chat op onze website of via e-mail of WhatsApp. Ons volledige aanbod vind je op onze website.

Een proefrit maken
Ben je benieuwd naar de rijeigenschappen van een auto? Neem dan contact op met een van onze verkopers om een proefrit af te bespreken. 

Onze werkplaats, schadeherstel en het magazijn
Ook onze werkplaats, magazijn en het schadeherstelbedrijf zijn  geopend. Je bent daarom ook nu welkom voor reparatie, onderhoud of onderdelen. Ook wanneer je schade hebt kun je terecht bij onze UAS-vestigingen. Tijdens het bezoek nemen wij extra hygiënische maatregelen. Wij kunnen je verzekeren dat Pouw alles eraan doet om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen.

Onze contactmogelijkheden

Contactmogelijkheden
Heb je een vraag over bijvoorbeeld een auto uit ons aanbod, een onderhoudsbeurt in onze werkplaats of de inruilwaarde van jouw auto of wil je langskomen in onze showroom? Via de telefoon, het contactformulier, de chat (klik op icoontje rechtsonder), Whatsapp (06-21357470), SMS (06-21357470), Facebook of Instagram komen wij graag met je in contact.

Videobellen
Heb jij interesse in een van onze auto's en wil je hem komen bekijken? Dat kan zowel online als in onze showroom. Plan een afspraak via onze online sales afdeling (telefoonnummer: 038 - 45 61 306) in om met een van onze verkoopadviseurs te videobellen (via Whatsapp of Facetime). Bekijk de auto uitgebreid van binnen en buiten en stel direct jouw vragen aan onze verkoper. 

Proefritten
Wil je graag een proefrit maken? Geen probleem. Je plant hem eenvoudig in via onze website. Wij bieden je ook de mogelijkheid om de gewenste auto bij jou thuis te ervaren. De auto wordt dan voor jouw huis afgeleverd, waarbij we uiteraard streng letten op de veiligheidsmaatregelen.

Aflevering aan huis
Heb je een auto bij ons gekocht en staat deze voor aflevering gepland bij een van onze vestigingen? Neem gerust even contact met ons op. Wij leveren jouw nieuwe auto graag bij je op locatie af.

Dienstverlening tijdens het coronavirus

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Pouw alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Veelgestelde vragen bij verkoop

Ja, onze vestigingen zijn volgens de normale openingstijden geopend. Je bent welkom in onze werkplaatsen, onze magazijnen en UAS Schadeherstel. Ook onze showooms zijn weer open. Heb je interesse in een auto uit onze voorraad? Neem dan gerust (minimaal 4 uur van tevoren)  contact met ons op om een afspraak te maken.

Ja, onze showrooms zijn weer op afspraak geopend.. Onze online showrooms vind je via onze website . Heb je interesse in een auto? Maak dan minimaal 4 uur van tevoren een afspraak. Onze verkopers staan graag voor je klaar.

Wanneer je interesse hebt in een auto en graag een proefrit wilt maken dan kan dit. Laat je contactgegevens achter en wij nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

De aflevering van je nieuwe auto kunnen wij door laten gaan. Hiervoor nemen wij persoonlijk contact met je op. 

 • Wij schudden geen handen.
 • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn.
 • Wij volgen strikt de protocollen van het handenwassen op.
 • Wij hebben zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik of rolhanddoek systemen.
 • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit in de "high-touch" gebieden, zoals onze balies en wachtruimtes.
 • Wij nemen geen contant geld aan.

Je kunt nu snel en gratis een vrijblijvend bod op jouw auto ontvangen, volledig online. Klik hier om een aanvraag in te dienen.

 • Wij schudden geen handen.
 • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
 • De uitleg over de auto zal vooraf buiten de auto plaatsvinden zodat wij gepaste afstand tot u kunnen bewaren.

Wij zorgen er graag voor dat je toch snel van je nieuwe aanwinst kunt genieten. Daarom nemen wij alle mogelijkheden graag telefonisch met je door.

Neem contact op met jouw contactpersoon om erachter te komen wanneer jouw auto afgeleverd wordt.

Heb je nog vragen? Vul ons contactformulier in of neem tijdens onze reguliere openingstijden contact met ons op. Wij helpen je graag.

Veelgestelde vragen bij onderhoud

 • Elke auto die in de werkplaats komt wordt eerst voorzien van beschermende materialen, zoals stoel-, stuur-, en pookhoezen.
 • We rijden niet samen met klanten in auto’s.
 • Onze medewerkers pauzeren in kleine shifts.

Wanneer je de afgelopen 14 dagen een risicogebied hebt bezocht, of in contact bent geweest met een besmet persoon dan vragen we je vriendelijk om de afspraak te verplaatsen. Ook wanneer je last hebt van verkoudheid, koorts, of hoesten of niezen dan is het beter om op een ander moment naar jouw Pouw-vestiging te komen. Wanneer je hier geen last van hebt dan kan de reparatie of het onderhoud aan jouw auto gewoon doorgaan. Plan hier een afspraak.

Ja, het blijft verplicht om op tijd een APK uit te voeren. De voertuigveiligheid op de Nederlandse wegen blijft hierdoor gewaarborgd. Kunt je niet bij Pouw langskomen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, je kunt vervangend vervoer meekrijgen. Auto’s die worden gebruikt voor vervangend vervoer worden van tevoren grondig gereinigd. Onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt worden met extra aandacht schoongemaakt.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan jouw auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Ja, de wielenwissel gaat door. U kunt gewoon langskomen.

Zorg ervoor dat de klacht die je binnen de garantie wilt claimen binnen de garantieperiode wordt gedocumenteerd. Neem hiervoor tijdig telefonisch contact op met Pouw zodat wij dit als kwaliteitsmelding kunnen vastleggen.

Onze werkplaatsen zijn ook tijdens deze lockdownperiode geopend, dus je bent welkom voor reparatie of onderhoud. Wij kunnen je verzekeren dat Pouw alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Kom je liever toch niet naar de onze vestiging? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.

Onze werkplaatsen en ons schadeherstelbedrijf is volgens de reguliere openingstijden geopend. Wij zorgen ervoor dat je weer veilig op weg kunt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of plan eenvoudig online.

Ja, de wachtruimte op onze vestiging is geopend. Hier kan je wachten tot jouw auto klaar is. Uiteraard nemen wij hierbij strenge RIVM-richtlijnen in acht. Daarnaast is het mogelijk om een vervangende auto te huren. Of pak één van onze gratis leenfietsen. Geef bij het maken van een werkplaatsafspraak aan welk soort vervangend vervoer je wenst.

Heb je nog vragen? Vul ons contactformulier in of neem tijdens onze reguliere openingstijden contact met ons op. Wij helpen je graag.