De nieuwe SEAT Leon – bekijk hem nu in onze showrooms

De nieuwe SEAT Leon gooit hoge ogen: een fris en sportief exterieur, een prachtig high-end interieur en de meest moderne features op het gebied van veiligheid en connectiviteit. Wij zijn enorm enthousiast over SEAT’s nieuwste hatchback. Vanaf nu vind je hem bij ons in de showrooms in Apeldoorn en Zwolle. We nodigen je van harte uit om hem te komen bekijken. 

De nieuwe SEAT Leon werd afgelopen vrijdag LIVE op Facebook onthuld door onze SEAT-verkoopadviseurs. Zij lieten je de nieuwe Leon al uitgebreid zien, maar voor wie hem nog wat uitgebreider wil bekijken vind je hier een aantal gave foto’s. Je krijgt natuurlijk het beste een beeld wanneer je hem in onze showroom komt bekijken. Wij zorgen ervoor dat je dat veilig en volgens de maatregelen kunt doen. 

Meer over de nieuwe LEON

Interieur nieuwe Leon – puur genieten

Vooral de binnenzijde van de nieuwe Leon laten we erg graag aan je zien. Het is puur genieten aan boord van de Spaanse hatchback. Maak kennis met volop nieuwe en sportieve designfeatures, fijne stoelen met een extra brede rugleuning en meer ruimte voor de passagiers. Kenmerkend is ook de LED-verlichting die voor een fijne ambiance zorgt en het 10 inch infotainmentsysteem met touchscreen gebarenbediening. De nieuwe SEAT Leon biedt een digitale ervaring als nooit te voren. 

Ontdek de nieuwe Leon bij Pouw

Kom de nieuwe SEAT Leon zelf bekijken bij Pouw Zwolle of Pouw Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs staan graag voor je klaar om je te alles over het nieuwe model te vertellen. Binnenkort zullen ook de eerste demonstratie-auto’s ingezet worden, zodat je kunt ontdekken hoe de nieuwe Leon zich presenteert op de weg. 

De nieuwe SEAT Leon zal als eerst als rijk uitgeruste Launch Editions beschikbaar zijn. Lees er meer over.