Onze dienstverlening tijdens het coronavirus

Als gewaardeerde klant van Pouw mag je bij ons altijd op mobiliteit vertrouwen. Nu ook Nederland volop getroffen is door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat je ook in deze periode op mobiliteit kunt rekenen.

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Pouw alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Wij volgen het RIVM

Onze hele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, de pinapparaten en de deurklinken. 

Maar ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. 

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

Wij zijn goed bereikbaar

Onze showroom is  op afspraak geopend en wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Onze verkopers staan ook online voor je klaar en willen je met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte auto. Dit kan op verschillende manieren; telefonisch, via de chat op onze website, maar ook via e-mail of WhatsApp. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website.

Ook voor reparatie, schade & onderhoud

Onze werkplaatsen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook onze UAS Pouw Schadevestigingen zijn gewoon geopend. 

Bedankt voor je keuze voor Pouw

In meer dan 70 jaar geschiedenis hebben we bij Pouw voor veel uitdagingen gestaan. Door onze klanten centraal te stellen in onze activiteiten zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met die inzet in gedachten, zijn wij ervan overtuigd dat we ook deze uitdaging samen zullen overwinnen. Je mag erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om jouw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor je keuze voor Pouw.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.