financiering volkswagen

Eenvoudig je auto financieren bij Pouw

Wil je een auto financieren? Dan ben je bij Pouw aan het juiste adres. Wij zijn een specialist in autofinancieringen en zowel zakelijk als privé ben je bij ons van harte welkom om een financiering af te sluiten. Samen komen we altijd tot een mooie oplossing. Wij werken samen met Volkswagen Pon Financial Service (VWPFS) voor onze financieringen en  het advies. 

De financieringsoplossingen bij Pouw

Dus je hebt een mooie nieuwe auto op het oog? Of wordt het toch een gebruikt exemplaar? De keuze is reuze en met de financieringsoplossingen bij Pouw wordt het nog eenvoudiger om hem aan te schaffen.  

Bij Pouw zit je ook financieel goed
Pouw helpt je in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services bij het maken van de juiste keuze. Dan weet je zeker dat je ook financieel goed zit. Twijfel je tussen zakelijk of privé aanschaf, bijvoorbeeld omdat je ZZP-er bent? Geen probleem. Wij helpen je vooruit!  

Kies voor privé financieren bij Pouw

Bij Pouw is het mogelijk om een auto in termijn te kopen. Niet iedereen heeft namelijk een flink bedrag liggen om een auto ineens te betalen. We noemen dit een privé plan. Deze vorm van financiering is volledig afgestemd op jouw wensen, keuzes en jouw eigen auto. Je hoeft vooraf niet die grote uitgave te doen en door hoge inruilwaarde van onze Volkswagens, Audi’s, SEAT’s en Skoda’s zijn jouw maandlasten goed te behappen.  

We nemen een deel of het geheel van de inruilwaarde aflossingsvrij mee in jouw financiering. Zo betaal tijdens je financieringsperiode geen aflossing, maar alleen rente. Bij Pouw ben je verzekerd van een flexibele, transparante en verstandige financiering.  

  • Vooraf transparant over de vaste maandlasten;
  • Een gunstig maandtarief, door de hoge restwaarde;
  • Snel en eenvoudig geregeld bij Pouw.  

Hoe werkt een auto financieren?

Wanneer je bij ons een auto wilt financieren bepaal je vooraf hoeveel je wilt aanbetalen, wat de eventuele slottermijn is en in hoeveel termijnen je het bedrag gaat betalen. Vervolgens gaan we kijken of het voor jou verstandig is om te financieren. Pouw doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet te veel financiert en dat je een auto aanschaft die bij jouw financiële situatie past. Daarom hebben we ook inzicht nodig in je woonlasten en salaris.  

Documenten
Samengevat hebben we verschillende documenten van je nodig. Dit zijn een kopie van een geldig Nederlands identiteitsdocument (rijbewijs, paspoort), een bewijs van je inkomsten (salarisstrook of jaarcijfers indien zelfstandig) en een bewijs van je woonlasten (bijvoorbeeld een hypotheekafschrift of bankafschrift waarop de incasso van deze lasten zichtbaar is). Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.

Goedkeuring
Is alles door Volkswagen Pon Financial Services goedgekeurd? Gefeliciteerd, jij kunt de nieuwe auto kopen! Wanneer je langskomt voor de aflevering van je auto ligt het contract bij ons. Je ondertekent deze contracten en je kunt meteen op weg in je nieuwe aanwinst.  

Bekijk ons aanbod