De ŠKODA OCTAVIA COMBI bij Pouw

Grote stap in technologie en design

Onze ideale gezinsauto

Het nieuwe ontwerp van de OCTAVIA COMBI is dankzij de strakke en stoere contouren een stationwagen met stijl én heel veel ruimte. Het model heeft een fris uiterlijk en is voorzien van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van infotainment en features. Zo is de nieuwe OCTAVIA COMBI leverbaar met Full-LED matrix koplampen, een uitgebreide Virtual Cockpit, twee 10 inch schermen en een Head-up Display, welke informatie projecteert op de voorruit. Daarbij combineert het nieuwe interieurconcept uitstekende functionaliteiten met hoogwaardige materialen. Een auto die voldoet aan de eisen van je gezin en privé gebruik. Ontdek de OCTAVIA COMBI en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

Aerodynamisch ontwerp

Met zijn scherpe lijnen, is de nieuwe OCTAVIA COMBI een van de meest aerodynamische auto's in zijn segment.  Dankzij de LED-achterlichten straalt jouw OCTAVIA ook in het donker. De nieuwe grille van de OCTAVIA heeft extra strakke lijnen, voor een sportieve look. Met maximaal 640 liter laadruimte is de nieuwe OCTAVIA COMBI de ruimste in zijn klasse.  De nieuwe OCTAVIA is leverbaar met Full LED Matrix-koplampen. Deze maken het mogelijk om met grootlicht te rijden zonder tegenliggers te verblinden. 

Het interieur

Met het nieuwe tweespaaks stuurwiel van ŠKODA, bedien je met gemak alle multimedia features van je nieuwe OCTAVIA. 
Iedere passagier bepaalt zijn eigen klimaat met 3 zones Climatronic. Het interieur van de OCTAVIA heeft, mede door de interieurverlichting, een zeer prettige ambiance.  Met het 10" Multimediascherm van de nieuwe OCTAVIA bedien je naast je navigatie en telefoon nog veel meer. De phonebox in de middenconsole van de OCTAVIA laadt je telefoon draadloos op. De Virtual Cockpit is een volledig digitaal instrumentarium en komt in de plaats van de ronde toerenteller en snelheidsmeter die je gewend bent. 
 

Bekijk de ŠKODA OCTAVIA COMBI in detail

De ŠKODA OCTAVIA iV als plug-in hybrid

De ŠKODA OCTAVIA iV

De OCTAVIA is ook leverbaar als plug-in hybride. Dit houdt in dat je elektrisch kunt rijden met een actieradius van liefst 60 km. Het model is leverbaar met een iV motorisering als Business Edition, Business Edition Plus en RS iV Business. Het vermogen van de OCTAVIA iV loopt op tot 180 kW / 245 pk. 

De slimme assistenten van de ŠKODA OCTAVIA COMBI

2004-skoda-octavia-combi-14.jpg

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

2004-skoda-octavia-combi-15.jpg

Adaptive frontlight system

Het adaptive frontlight system gebruikt de camera boven de binnenspiegel en kan tegenliggers herkennen. Gebruik je grootlicht, dan wordt de lichtstraal automatisch gedimd op de plek waar de tegenligger zit. Zo blijft de rest van de weg perfect verlicht, zonder dat je tegenligger verblind wordt.

2004-skoda-octavia-combi-16.jpg

Front assist

Sensoren in de bumpers houden in de gaten hoeveel afstand je hebt tot obstakels rondom je auto.

2004-skoda-octavia-combi-17.jpg

Lane assist

De Lane assist van ŠKODA houd je altijd binnen de rijbaan.

2004-skoda-octavia-combi-18.jpg

Parkeerassistent

Met Parkeerassistent geef je het werk letterlijk uit handen. De auto stuurt helemaal zelf. Jij hoeft alleen het tempo te regelen. Deze optie komt later beschikbaar.

2004-skoda-octavia-combi-19.jpg

Parkeersensoren

Tijdens het parkeren, houden sensoren in de bumpers in de gaten hoeveel afstand je hebt tot obstakels rondom je auto.

2004-skoda-octavia-combi-20.jpg

Driver activity assistant

Deze assistent houdt het niveau van vermoeidheid van de bestuurder in de gaten. Blijkt de bestuurder te vermoeid om te rijden, dan geeft de assistent een melding met het advies om te pauzeren.

2004-skoda-octavia-combi-21.jpg

Side assist

De Side Assist is een dode hoek detectiesysteem en rijbaan-assistent. Deze assistent houdt altijd een extra oogje in het zeil en geeft wanneer nodig een waarschuwingsmelding. De Side Assist is optioneel op de First Edition.

OCTAVIA COMBI