Volkswagen onderdelen

Reparatie en onderdelen

Weet je zeker dat je auto reparaties nodig heeft? Of ben je op zoek naar onderdelen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen? Bij Pouw staan we altijd voor je klaar. Wij leveren originele onderdelen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen.

Reparatie of onderdelen nodig?

Bij Pouw krijg je altijd garantie op gebruikte onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Afhankelijk van het model en het merk kan dat 2 of 4 jaar zijn. Vraag naar de voorwaarden bij het inplannen van jouw reparatie.

Voor onderdelen van je klassieke Volkswagen kunnen wij alles uit de catalogus van Volkswagen Classic Parts leveren. Lees hieronder meer over.

Originele onderdelen koop je bij Pouw

Onderhoud je liever zelf jouw Volkswagen, Audi, SEAT,  ŠKODA Volkswagen bedrijfswagen? Dan leveren wij de onderdelen toch gewoon aan jou? 

Bij Pouw kan iedereen terecht voor originele onderdelen van alle merken. Via De Onderdelendienst van Pouw kunnen wij jouw alle originele onderdelen leveren van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens . 

Distributieriem of ketting

Een distributieriem of distributieketting zorgt voor de overbrenging tussen de krukas en de nokkenassen. Het is van belang dat deze in goede staat verkeert omdat een kapotte riem of ketting voor grote motorschade kan zorgen. Twijfel je of je distributieriem of -ketting nog in goede staat is? Maak dan een afspraak of kom gewoon even langs.

Remmen

De remmen op een auto zijn natuurlijk essentieel. Hoor je een piepend of knarsend geluid tijdens het remmen? Dan kan het zijn dat een van de onderdelen toe is aan vervanging. Bij Pouw gebruiken we de originele merkonderdelen die passen bij jouw auto. Zo kun je weer volop je remmen vertrouwen.

Versnellingsbak

Schakelt je auto niet meer goed of ratelt hij tijdens het schakelen? Heb je het idee dat er iets mis is met de automaat? Neem dan op tijd contact op met Pouw om een diagnose te stellen. 
Blijf je te lang door rijden met problemen dan is de kans groot dat je meer schade toebrengt aan de versnellingsbak wat weer hogere revisiekosten tot gevolg kan hebben. 

Een revisie is bij versnellingsbakproblemen vaak de enige oplossing. Bij een revisie worden alle slijtage delen vervangen., Denk hierbij aan lagers, synchro-mesringen maar ook de versnellingsbakolie. Ook worden de tandwielen en schakelvorken gecontroleerd op correcte werking en toleranties. 

Koppeling

Problemen met het koppelen en ontkoppelen? Zit het koppelingspedaal hoger dan voorheen of schakelt de versnellingsbak lastig? Dan kan het zijn dat de koppeling versleten is. Het vervangen van de koppeling is in dit geval vaak noodzakelijk om het schakelen weer optimaal te laten verlopen. Plan het onderhoud aan je koppeling in via onze werkplaatsplanner om snel weer de weg op te gaan. 

Vering

Schokdempers zijn essentieel voor een goede wegligging van je auto. Duikt je auto ver in tijdens het remmen of hoor je een klap bij oneffenheden op de weg? Dan kan het tijd zijn om de schokbrekers van je auto te laten vervangen. Met onze originele onderdelen ga je weer vol vertrouwen de weg op. 

Uitlaat

Maakt je auto meer geluid dan wenselijk of heeft je uitlaat last van roest? Bij Pouw helpen we je graag weer op weg met originele uitlaatdelen voor jouw auto. De originele delen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens zijn extra bestand tegen roest en hitte en zorgen voor een perfecte demping van geluid.  

Accu

Heeft je auto moeite met starten? Vooral in de winter hebben accu's het zwaar en kan het langer duren voordat de motor aanslaat. Een goede accu maakt hier het verschil. Met een originele accu ben je verzekerd van een perfecte werking.

Ook last van een slecht startende auto? Plan dan snel onderhoud in via onze werkplaatsplanner om te voorkomen dat je in de winter stil komt te staan. 

Ruiten, licht en zicht

Bij Pouw hebben we alles op voorraad om jou goed te kunnen laten zien, of om jou gezien te laten worden. Heb je problemen met je verlichting of is er iets mis met je voorruit dan kunnen we je daarbij helpen. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen zodat je weer veilig de weg op kunt. 

Carrosserie en lak

Je auto moet goed rijden en je wilt geen defecte onderdelen. Dat geldt ook voor de lak en de carrosserie van je auto. Daarom werken we bij Pouw samen met UAS Schadeherstel om je auto altijd tip-top in orde te houden. Heb je toch onverhoopt eens schade aan je auto dan helpt UAS je verder met de afhandeling daarvan. Voor het inplannen van de schadeafhandeling kan je gewoon terecht bij je Pouw vestiging.