De nieuwe Volkswagen Golf bij Pouw

Een vernieuwd icoon.

Bekijk de voorraadeast
Kopen vanaf€ 34.990
Private lease vanaf€ 499 p/m

De nieuwe VW Golf.

Het meest geliefde model van Volkswagen, de Golf is 50 jaar. En dat vieren we… met een vernieuwde Golf. Zoals je hem kent én als plug-in hybride. Daarmee rij je tot 142 kilometer elektrisch en de rest op benzine indien nodig. Zo kun je dagelijks elektrisch naar je werk en heb je tegelijkertijd alle vrijheid voor citytrips.

Ga direct naar:

Echte Golf

De kracht van 50 jaar Golf. Vol nieuwe energie. Bekijk hem maar eens goed.

IQ.Light LED Matrix

De IQ.Light LED Matrix-koplampen van de vernieuwde Golf zijn niet alleen mooi, maar ook superslim. Ze passen zich aan elke situatie aan en leiden je door het donker, zónder andere weggebruikers te verblinden.

Iconisch als altijd

Ook na 50 jaar innovatie herken je het kenmerkende ontwerp van de Golf uit 1974. De vernieuwde Golf is weer wat strakker en moderner dan z’n voorganger.

LED-koplampen.

Let vooral op de vormgeving van de verlichting, het bumperdesign, de velgen en de bijzondere nieuwe kleuren. Subtiele, doordachte veranderingen. Typisch Golf.

Digital key.

Met de vernieuwde Golf plug-in hybride rij je de meeste ritten elektrisch. Dat betekent beter voor het klimaat, minder brandstofkosten en meer budget over.

Alle info en entertainment in een oogopslag

In de vernieuwde Golf is het enorme touchscreen het verlengstuk van je mobiele telefoon. Regel je favoriete muziek, podcasts, navigatie en nog veel meer, overzichtelijk vanaf één plek.

Een fijn stuurwiel.

Ook kun je alles makkelijk instellen via de handige knoppen op je stuur. Zo houd je je ogen op de weg en wordt rijden extra relaxed.

ChatGPT

Standaard heeft de Golf de Digital Cockpit Pro met ontspiegelde displays. Hij krijgt Volkswagen’s nieuwste infotainmentsysteem met een groot 12,9 inch (32,8 cm), centraal geplaatst infotainmentscherm met ChatGPT.

Heerlijke stoelen.

In de stoelen van de vernieuwde Volkswagen Golf zit je prinsheerlijk. Welke uitvoering je ook kiest. 

De vernieuwde Golf is herkenbaar als altijd.

Mede door het altijd herkenbaar gebleven, cleane design is de Golf in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een icoon, waarvan al meer dan 37 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het design van de achtste generatie, die wederom leverbaar wordt als vijfdeurs hatchback en als extra ruime Variant, is verder aangescherpt. De LED-koplampen hebben een nieuw design. Golf-modellen met LED-Plus koplampen en de slimme LED Matrix-verlichting hebben nu ook een verlicht Volkswagen-embleem aan de voorzijde. In combinatie met LED Matrix-achterlichten is er keuze uit drie animaties.

De Golf van buiten.

De vernieuwde Golf heeft een prettig interieur.

Standaard heeft de vernieuwde Golf de Digital Cockpit Pro met ontspiegelde displays. Hij krijgt Volkswagen’s nieuwste infotainmentsysteem met een groot 12,9 inch (32,8 cm), centraal geplaatst infotainmentscherm met handige, verlichte touchsliders voor onder meer het instellen van de temperatuur en het geluidsvolume. Ook fysieke knoppen dragen bij aan het bedieningsgemak. Veel functies zijn via de IDA spraakassistent ook te bedienen met natuurlijk spraakgebruik. Dankzij ChatGPT-integratie is het zelfs mogelijk om via de spraakassistent antwoord te krijgen op vragen over uiteenlopende onderwerpen. 

Proefrijden in de Golf?

Geef je voorkeursdatum en -tijd op.

Plan gemakkelijk je proefrit.

Geweldig dat je deze auto komt proberen! We nemen snel contact met je op. Kies hieronder alvast je datum en tijdstip.

event
expand_more
Uur
:
expand_more
Minuut

IQ.Light in de Golf wijst je de weg.

De IQ.Light LED Matrix-koplampen van de vernieuwde Golf zijn niet alleen mooi, maar ook superslim. Ze passen zich aan elke situatie aan en leiden je door het donker, zónder andere weggebruikers te verblinden. Je grootlicht dimt automatisch als er een tegenligger aankomt. Leuk detail: de look van je achterlichten kun je zelf instellen via het infotainmentsysteem. Ook het logo is verlicht.

De Golf van binnen

heart_check
De Golf is er als TSI, eTSI en eHybrid.

De vernieuwde Golf is er in eerste instantie met keuze uit vier viercilinder turbomotoren. Allereerst is er de 1.5 TSI met naar wens 85 kW/116 pk of 110 kW/150 pk (beide met een handgeschakelde zesversnellingsbak). Daarnaast zijn er twee efficiënte 48 Volt mild-hybrideversies van de 1.5 eTSI, met 85 kW/116 pk en 110 kW/150 pk, die beide standaard zijn gekoppeld aan de automatische 7-traps DSG-transmissie. Later dit jaar wordt de Golf hatchback ook leverbaar met eHybrid plug-in hybridetechnologie. De Golf eHybrid heeft een systeemvermogen van 150 kW/204 pk en de sportieve Golf GTE zelfs 200 kW/272 pk. Bij beide PHEV-aandrijflijnen is een 19,7 kWh accu ingrepen. Daarmee is een elektrische range tot circa 125 km** mogelijk. De nieuwe accu is snel te laden met 40 kW. De automatische zestraps DSG-transmissie is standaard op elke Golf met plug-in hybridetechnologie.

Aanbod Golf bij Pouw

Ontdek ze allemaal

Let op! Geld lenen kost geld.

thumb_up
Interesse in de Golf?

Plan vrijblijvend je proefrit in of vraag een offerte aan.

Pouw Volkswagen vestigingen

Welkom bij Pouw. Nieuwe en gebruikte personenauto's, bedrijfswagens. Vakkundig onderhoud en reparaties.