Extra snel opladen met de Audi e-tron

De Audi e-tron staat bekend als één van de snelst ladende elektrische personenauto’s op de markt. Audi heeft het voor elkaar gekregen om de e-tron nóg sneller op te laden. Maak kennis met de 22 kW on-board lader, speciaal voor de Audi e-tron 55 en e-tron 55 Sportback.

Klanten die bij Pouw een Audi e-tron aangeschaft hebben geven aan dat zij erg tevreden zijn over het snelladen via gelijkstroom. Een sterk punt van het model, want de e-tron is binnen een mum van tijd opgeladen. Nu maakt Audi het mogelijk om nog sneller op te laden via wisselstroom. Handig voor thuis, of onderweg.

Laadcapaciteit verdubbelen

De nieuwe Audi e-tron 55 en e-tron 55 sportback zijn vanaf nu namelijk leverbaar met een tweede, optionele on-board oplader. Dit zorgt ervoor dat de laadcapaciteit van de e-tron wordt verdubbeld, van 11 kW tot maximaal 22 kW bij speciale laadpunten. Hiermee is de Audi e-tron twee keer zo snel opgeladen. De huidige laadkabel die bij de e-tron wordt geleverd is geschikt om met deze nieuwe laadcapaciteit te laden.

E-tron met on-board lader nu bij Pouw te bestellen

De nieuwe Audi e-tron en e-tron Sportback zijn per direct bij Pouw te bestellen met de 22 kW on-board lader. Deze lader kost € 2.009,-. Later dit jaar wordt de nieuwe oplader ook beschikbaar voor de e-tron 50 en e-tron S-versies.

Een greep uit ons aanbod

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.