Q4 e-tron bij Pouw

Audi Q4 e-tron bij Pouw

De toekomst van elektrische mobiliteit in een strak design.

Plan een proefrit
 • Kopen v.a.

  € 54.865,-

 • Private lease v.a.

  € 830,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 689,-

De Audi Q4 e-tron – laat je verrassen

De nieuwe Audi Q4 e-tron is een prachtige premium en volledig elektrische SUV. Het stijlvolle model maakt elektrisch rijden bij Audi voor een breed publiek toegankelijk en staat bij Pouw voor je klaar. Van buiten kenmerkt de Q4 e-tron zich door een prachtig strak en compact design. Binnenin geniet je van veel ruimte en een schitterend digitaal interieur. De Audi Q4 e-tron is echt een auto die je zal verrassen. 

De nieuwe Audi Q4 e-tron staat klaar bij onze Audi-vestigingen om ontdekt te worden. Ben je benieuwd naar zijn fraaie afwerking, prettige rijeigenschappen of fijne interieur? Kom de Q4 e-tron zelf bij Pouw ontdekken. Hij staat klaar voor een proefrit. 

Waarom de Q4 e-tron?

De Audi Q4 e-tron is een zeer fraaie SUV die je graag kennis laat maken met elektrisch rijden bij Audi. Hij is herkenbaar en gestroomlijnd vormgegeven en heerlijk ruim vanbinnen. De Q4 e-tron mag je vergelijken met het formaat van een Audi Q3, maar dan met de binnenruimte van een Q7. De Q4 e-tron is 100% connected en hij beschikt over prettig werkende online diensten en functies. Waarom het jouw eerste elektrische auto kan zijn?

 • De Q4 e-tron is compact maar toch ruim. Geschikt voor iedereen.
 • De Q4 e-tron heeft een sportief rijkarakter, zonder oncomfortabel te worden. 
 • De Q4 e-tron is zowel privé als zakelijk een aantrekkelijke keuze. 

De toekomst in beeld

Exterieur Q4 e-tron – sportief en compact

De Audi Q4 e-tron is een spannende en moderne verschijning die op een karakteristieke manier vorm geeft aan de toekomst van de elektrische auto. De voorkant van deze volledig elektrische SUV is robuust en zelfverzekerd. De achterzijde oogt krachtig, met zijn brede accentuerende heuplijn. Met zijn optionele dynamische lichtanimaties maakt de Q4 e-tron een hightech statement. Een uitstraling zoals je die mag verwachten van een Audi. Het nieuwe model van Audi is écht een sprankelende verschijning. 

Het interieur van de Q4 e-tron

Binnenin de Q4 is het vorsterlijk plaatsnemen. Het moderne interieur staat bol van de technische hoogstandjes, sportieve elementen en praktische extra’s. Zo bedien je de schermen in de Q4 via de ingebouwde spraakassistent. Het dashboard is prettig overzichtelijk en het MMI-navigatiesysteem werkt heerlijk  intuïtief. Zeker met de haptische feedback in je vingers. De Q4 e-tron is bovendien een echte allround gezinswagen. Hij heeft een kofferbak van 520 liter zodat je al je jouw spullen gemakkelijk mee kunt nemen. De inzittenden genieten verder van enorm veel hoofd- en beenruimte. 

Slimme features in de Q4

De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar met de wereld aan handige features en opties. Zo is hij er met het augmented reality head-up display, waarmee je door middel van AR essentiële informatie op je voorruit geprojecteerd ziet. Verder kun je kiezen uit vier signaturen voor dagrijverlichting en het heerlijke SONOS premium sound system geeft altijd de juiste toon.

Deze editions en motoren zijn er

De nieuwe Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke editions en met diverse elektrische vermogens. Hij is er als edition, Advanced edition en sportieve S edition. De edition krijgt bijvoorbeeld al 19” lichtmetalen wielen, Audi smartphone interface en parkeerhulp achter. De Advanced edition gaat een stapje verder door de toevoeging van onder meer Matrix LED koplampen, Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en sportstoelen. In de S edition komt de sportiviteit van S line samen met veel extra’s.  Binnen de Q4 e-trons heb je de keuze uit verschillende motorvermogens (van 125 kW/170 pk tot 220 kW/299 pk), accupakketten (52 kWh en 77 kWh) en aandrijfvormen (achterwielaandrijving of quattro vierwielaandrijving).

Actieradius
De Audi Q4 e-tron heeft een maximale actieradius van maar liefst 511 kilometer (WLTP). Dit is wanneer je opteert voor de 77 kWh accu. Kies je voor het 52 kWh accupakket, dan heeft hij een actieradius van 340 kilometer. 

Snel & gemakkelijk opladen

De Audi Q4 e-tron is eenvoudig bij jou thuis of in de woonwijk op te laden. Dankzij de goede infrastructuur op het gebied van laadpalen is inpluggen met deze elektrische auto echt zo gefixt. Helemaal makkelijk wordt het met een laadpunt op eigen terrein. Zelfs met een regulier stopcontact is de Q4 e-tron van stroom te voorzien. 

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijd je de Audi Q4 e-tron elektrisch zonder noodzaak voor compromissen. Ontdek de slimme laadpalen van e-POUWER. Hiermee ga je iedere dag vol energie op weg. 

Opmerkingen

1. De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting sinds 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.

2. Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2021. Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Q4 e-tron

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.