Skoda Octavia schets

Eerste schetsen van het vernieuwde design van de Škoda Octavia

Škoda heeft een voorproefje gegeven van het exterieurdesign van de vernieuwde Octavia. Deze verfrissende update van de vierde-generatie Octavia markeert een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van dit iconische model, dat sinds 1996 meer dan zeven miljoen exemplaren heeft verkocht. Op 14 februari 2024 vindt de digitale wereldpremière van dit model plaats.

Een Voortzetting van het Succesverhaal

De vernieuwde Octavia gaat een passend vervolg geven aan het succes van de modelserie. Sinds zijn debuut in 1996 heeft de Octavia meer dan zeven miljoen harten veroverd en de titel van populairste stationwagon van Europa verdiend. Met talloze awards en onderscheidingen, waaronder de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign in 2020, heeft de Octavia zijn positie als een favoriet onder automobilisten stevig gevestigd.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.