ŠKODA KODIAQ

De Škoda Kodiaq bij Pouw

Plan je proefrit
  • Kopen v.a.

    € 48.890,-

  • Private lease v.a.

    € 799,-*

De Kodiaq - voor grote Zaterdagfamilies

De vernieuwde Škoda Kodiaq is sterker en blinkt nog meer uit in alle opzichten. De Kodiaq heeft alles wat een SUV op ieder terrein nodig heeft. Veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én een mogelijkheid tot 7 zitplaatsen. Je kunt dus gegarandeerd met je hele Zaterdagfamilie op pad. Ook met zijn uitgebreide standaarduitrusting zal de Kodiaq je niet teleurstellen. Zo is hij standaard voorzien van navigatie, cruise control en automatische airconditioning. Ontdek de Kodiaq en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

Bekijk de vernieuwde Kodiaq

Stoere beauty
Met duidelijke lijnen en brede grille geeft de Kodiaq blijk van zijn krachtige karakter en stoere inborst. 

Panoramadak: verbind buiten met binnen
Met het elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif-/kanteldak zit je via een druk op de knop direct met je hoofd in de wolken. Zo word je nog meer één met je omgeving

Chromen dakrailing en raamlijsten
Een extra sportieve, maar zeker ook chique uitstraling voeg je aan je Kodiaq toe met de chromen dakrailing en raamlijsten

LED-achterlichten in Škoda-stijl
De fraaie, C-vormige LED-achterlichtunits zijn kenmerkend voor Škoda en lopen door in spatborden. Stijlvol, maar je bent extra goed zichtbaar.

Grootste SUV in zijn klasse
Met de Virtual Pedal kan je kan je gemakkelijk je boodschappen in de auto kwijt, zonder extra handen nodig te hebben. 

Virtual Pedal
De Kodiaq is maar liefst 4,7 meter lang. Toch is inparkeren dankzij de slimme sensoren en 360 graden camera heel eenvoudig. 

Stijlvol dashboard
Het interieur van de Kodiaq is modern en compleet. Eyecatcher is het stijlvolle dashboard, met schakelaar en functies binnen handbereik

Genoeg ruime
Je hebt altijd genoeg ruimte om spullen gekoeld tet bewaren

Elektrische stoelverwarming achter
Ook achterin zal je er warmpjes bij zitten met de elektrische stoelverwarming

Inparkeren was nog nooit zo eenvoudig
Ondanks zijn lengte is parkeren met de Kodiaq zo gepiept. Camera's rondom bieden je een 360 graden zicht op wat er om je heen gebeurt. 

Efficiënte motoren
In eerste instantie is de vernieuwde Kodiaq leverbaar met 110 kW /150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor, die zijn hoge mate van efficiency mede dankt aan cilinderuitschakeling

Ruimte voor 7 personen
De KODIAQ heeft standaard 5 ruime zitplaatsen. Optioneel is hij er echter ook met een derde zitrij. Dat maakt 7!

Groot, groter, grootst

Heel veel ruimte

Tot wel 2.065 liter aan bagageruimte en ruime zitplaatsen.

Plek voor de hele Zaterdagfamilie

Tot wel 7 zitplaatsen

Kijk, dat is bijna een elftal!

Standaard rijk uitgerust

Onbezorgd onderweg

Standaard is de Kodiaq rijk uitgerust: daar zal niet alleen jij, maar ook jouw Zaterdagfamilie zich fijn bij voelen!

 

Meer dan genoeg trekkracht

Caravan, aanhanger of paardentrailer? 

De Kodiaq heeft een trekgewicht tot liefst 1.800 kg. Meer dan genoeg dus, om erop uit te gaan in het binnen- en buitenland.

Simply Clever

Parkeertickethouder

De kleinste dingen zijn altijd het gemakkelijkst te verliezen. Parkeerkaartjes bijvoorbeeld. Gelukkig heeft Škoda een eenvoudige oplossing. Een Simply Clever-kaarthouder die aan de zijkant van de voorruit zit. Gemakkelijk binnen handbereik van de bestuurder.

Ijskrabber

De ijskrabber in de tankvulklep is perfect als de eerste nachtvorst daalt. In de twee onderste hoeken van de schraper zijn dieptemeters voor bandenprofielen aangebracht, met lijnen op 2 mm afstand van elkaar. Hierdoor is het gemakkelijk om de staat van een band te controleren.

Parapluhouder

Škoda's hebben een compartiment in de voordeuren of onder de passagiersstoel voorin dat is ontworpen voor het opbergen van paraplu's. De compartimenten zijn waterafstotend waardoor vochtige paraplu's hier opgeborgen kunnen worden, zonder dat er vocht in het voertuig lekt.

Stootrand

De automatisch uitschuivende kunststof deurrandbeschermers zijn veerbelast, dus wanneer de deur wordt geopend, klapt de beschermer uit om kleine krassen op jouw auto en het voertuig naast je te voorkomen.

Kodiaq

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.