Enyaq Coupé iV

Plan je proefrit
  • Kopen v.a.

    € 45.990,-

Onze elektrische Coupé

Škoda’s elektrische Enyaq Coupé iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de Enyaq iV. Een actieradius tot maximaal 535* km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger. De Enyaq komt beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 125 kW/u. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van meer info over de Enyaq Coupé iV.

Voordelen voor de hele Zaterdagfamilie

Een verantwoorde keuze
Milieubewust
De Enyaq Coupé iV is niet alleen 100% elektrisch, maar ook duurzaam geproduceerd.

Sportief en stijlvol
Coupé met karakter
Hoge zit, strakke contouren, stoere grille. De Enyaq Coupé iV is sportief en stijlvol tegelijk.

Ruime keuze uit design selections
Modern interieur
Een perfect afgewerkt en modern interieur waarin je je snel thuis voelt. Je hoeft alleen nog een keuze maken welke het beste bij je past.

Een slimme keuze
Praktisch in gebruik
De Enyaq Coupé iV beschikt over een actieradius tot 535 km* en is voorzien van talloze slimmigheden.

 

Design selecties

RS lounge

Combinatie van leder en microvezel

De kenmerken van de innovatieve elektrische auto completeren de Design Selection RS Lounge. Het fraaie interieur met hoogwaardige materialen creëert een aantrekkelijke, moderne look met een focus op de exclusieve details.

Stiksels

De decoratieve stiksels benadrukken het indrukwekkende vakmanschap van het Design Selection RS Lounge interieur.

RS Suite

Exclusieve materialen

Geniet van een vleugje luxe met de Design Selection RS Suite. Het interieur is voorzien van exclusieve materialen, met een hoofdrol voor zacht leder. Hier word je omgeven door optimaal comfort en rustgevende harmonie.

Stijlvolle details

Een sportief geheel ontstaat door een zakelijk donker design gecombineerd met het contrasterende RS-logo op de hoofdsteunen.

Standaard garanties op jouw Enyaq Coupé iV

8 jaar garantie op de accuInclusief tot en met 7 jaar onderhoud2 jaar garantie op de hele auto
Op de hoogvoltaccu in de Enyaq Coupé iV heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Škoda monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.De Enyaq Coupé iV wordt standaard geleverd inclusief tot en met 7 jaar** onderhoud, waarbij de auto, wanneer nodig, op alle belangrijke punten gecontroleerd wordt. De services die hier onder vallen bestaan uit inspectieservices, het vervangen van het interieurfilter, het verversen van de remvloeistof en het reinigen van de trommelremmen. Ook voeren we gelijk een APK uit indien het nodig is. Zo houd je je Enyaq Coupé iV zo lang mogelijk als nieuw.Op elke Škoda zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de Enyaq Coupé iV volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

Slimmigheden van de Enyaq Coupé iV

2203-skoda-enyaq-iv-02.jpg

13'' multimediascherm

Het 13 inch multimediascherm biedt je maximaal comfort bij het bedienen van het infotainmentsysteem en autofuncties. Dankzij de touch slider hoef je het scherm niet aan te raken, terwijl je bijvoorbeeld de airconditioning, de stoelverwarming en het volume van het infotainmentsysteem regelt.

2103-skoda-enyaq-032.jpg

Front assist

Het meest vermoeiende van rijden in de stad is het opletten. Auto’s, fietsers en voetgangers kunnen plotseling opduiken. Om aanrijdingen te voorkomen, houdt Škoda Front Assist continu een oogje in het zeil.

2103-skoda-enyaq-033.jpg

Head-up display

De augmented reality head-updisplay is een innovatieve en uitermate veilige manier om bestuurders van alle noodzakelijke informatie te voorzien. Snelheid, navigatie en Adaptive Cruise Control, wordt direct op de weg vóór de auto getoond.

 

2103-skoda-enyaq-035.jpg

Inhaalassistent

Dit systeem is erg handig als je met hogere snelheden op de snelweg rijdt. Nadat de linkerrichtingaanwijzer is geactiveerd, zal de auto zelf het voertuig vóór je inhalen en weer terugkeren naar de rechterweghelft.

 

2103-skoda-enyaq-036.jpg

Full-led matrix koplampen

De Full-led matrix koplampen verlichten de weg beter en zorgen zo voor meer veiligheid. 

 

2103-skoda-enyaq-037.jpg

Lane Assist

Lane Assist+ helpt je om de auto in het midden van de rijstrook te houden. Lane Assist+ is actief vanaf een snelheid van 60 km/h.

 

Twee batterijopties, vier vermogensvarianten

De range start met de Enyaq Coupé iV. Deze heeft achterwielaandrijving en beschikt over de 132 kW sterke elektromotor en een accupakket met een capaciteit van 62 kWh. De eveneens achterwielaangedreven Enyaq Coupé iV 80 heeft een 150 kW sterke elektromotor in combinatie met het 82 kWh-accupakket. Vervolgens zijn er twee vierwielaangedreven versies die beide beschikken over een extra elektromotor op de vooras en het 82 kWh-accupakket. De Enyaq Coupé iV 80x heeft een systeemvermogen van 195 kW. De Enyaq Coupé RS iV is het sportieve topmodel van de range. Met een systeemvermogen van 220 kW en een maximaal koppel van 460 Nm vergt de acceleratie van 0-100 km/u slechts 6,5 seconden. De topsnelheid is begrensd op 180 km/u (overige modellen: 160 km/u). Elke Enyaq Coupé iV is geschikt voor snelladen tot 125 kW. Het 82 kWh-accupakket van de Enyaq Coupé iV is bij een snellaadstation in circa 29 minuten van 10-80% te laden.

Veelgestelde vragen

De Enyaq Coupé iV- modellen worden vanaf begin 2022 op de markt verwacht.

Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de auto een nog betere stroomlijn dan de Enyaq Coupé iV. Daardoor springt de Enyaq Coupé iV nog zuiniger met de energie om. Met de grootste batterij ligt een actieradius van 535 kilometer* (WLTP) binnen bereik.

De Enyaq Coupé iV is dé ideale elektrische SUV. De afmetingen zijn als volgt:

Lengte4.653 mm
Breedte1.879 mm
Hoogte1.617 mm
Bagageruimte570 liter

Škoda gaat twee verschillende accupakketten en drie vermogensvarianten van de Enyaq Coupé iV leveren. De Enyaq Coupé iV 60 heeft een lithium-ion accupakket met een capaciteit van 62 kWh (netto 58 kWh). De elektromotor levert een vermogen van 132 kW en drijft de achterwielen aan door middel van een enkelvoudige overbrenging. De Enyaq Coupé iV 80 heeft eveneens achterwielaandrijving, maar beschikt over een vermogen van 150 kW.

De Enyaq Coupé iV 80x krijgt standaard het grootste accupakket (80) en is tussen de voorwielen bovendien voorzien van een tweede elektromotor, die een vermogen levert van 80 kW. Samen brengen de elektromotoren een vermogen van 195 kW over op alle vier de wielen.

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.