Sfeerbeeld ID.4

Welk private leasebudget past bij jou?

Private leaseauto's in verschillende prijsklassen. Welke kies jij?

Wij hebben een geschikte private lease auto binnen ieder private lease budget. Kies het  private lease maandbedrag dat bij jouw situatie past. Alle genoemde  private leasebudgetten zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 kilometer. 

Private leasebudget €0 - €350

Kies uit onze compacte (gezins)auto's, perfect voor in de stad, voor een laag maandtarief.

Private leasebudget €350 - €450

Luxere uitvoeringen van compacte modellen en praktische grotere gezinsauto's.

Private leasebudget €450 - €600

Rijk uitgeruste gezinsauto's, SUV's en sportieve modellen.

Private leasebudget €600+

De meest luxe (elektrische) modellen op de markt. 

Veelgestelde vragen

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

We kunnen de huidige auto van jou overkopen. Eenvoudig en snel. Vraag hier een overname voorstel aan en ontvang binnen 4 uur een gegarandeerd bod.

Ja, wanneer je een auto uit onze voorraad nieuwe auto's private leaset kun je vrijwel direct rijden. Onze verkoopadviseurs zullen de opties met je bespreken.

Voor meer veelgestelde vragen kun je terecht op FAQ Pouwprivatelease.

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.