Onderhoudsbeurt bij Pouw

Volkswagen onderhoudsbeurt

Werkplaatsplanner

Waarom een onderhoudsbeurt bij Pouw?

Voor het beste onderhoud aan jouw Volkswagen ga je naar Pouw. Laat je auto regelmatig onderhouden en voorkom zo de kans op dure reparaties.

✅  Vooraf een duidelijke prijs voor je onderhoudsbeurt
✅  Gratis pechhulp bij onderhoud (volgens fabrieksvoorschrift)
✅  Gratis APK, wanneer dat nodig blijkt
✅  Gratis Pouw leenfiets
✅  15% extra voordeel voor auto's van 5 jaar of ouder
✅  4 jaar reparatiegarantie op uitgevoerde reparatie(s)
✅  Altijd recht op vervangend vervoer tegen servicetarief

Kleine beurt

Heeft je Volkswagen een kleine onderhoudsbeurt nodig? Kom dan langs bij jouw Pouw-vestiging. Wij zijn een officieel erkende Volkswagen-dealer dus onze goed getrainde monteurs kennen jouw auto door en door. Tijdens de kleine beurt zorgen wij ervoor dat jouw VW in topconditie blijft. We vervangen de motorolie en het oliefilter, controleren de remschijven en remblokken op dikte en vullen alle vloeistoffen aan wanneer dit nodig blijkt.  

Wanneer een kleine beurt?

Jouw Volkswagen heeft de eerste kleine service nodig na 15.000 kilometer, of na maximaal 1 jaar. 2 jaar later, of bij 45.000 kilometer is hij weer aan de beurt. Ook  daarna heeft hij iedere 30.000 kilometer, of om het jaar, weer een kleine onderhoudsbeurt nodig. Tussen elke kleine beurt, dus bij bijvoorbeeld 30.000 en 60.000 kilometer, heeft je Volkswagen een grote beurt nodig.

Grote beurt

Een grote beurt voor jouw Volkswagen up!, Polo of Golf nodig? Of natuurlijk toch voor een ander model? Kom naar Pouw voor een grote onderhoudsbeurt en wij houden je auto in topconditie. Onze vakkundige monteurs weten alles van jouw Volkswagen en brengen hem met originele onderdelen in de beste staat. Tijdens de grote beurt inspecteren wij jouw auto uitgebreid volgens fabrieksvoorschrift, zo ook de distributieriem. We vervangen de olie en het oliefilter en controleren de remschijven en remblokken op dikte. Tot slot zullen we jouw Volkswagen uitlezen en controleren we alle vloeistoffen en vullen ze aan waar nodig.  

Wanneer een grote beurt?

Een grote servicebeurt is nodig na 30.000 kilometer of maximaal 2 jaar. Daarna is hij 2 jaar later, of bij 60.000 kilometer toe aan de tweede grote beurt. Het kan dan zijn dat er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het vervangen van de bougies, het interieur en het brandstoffilter. Ook na de tweede beurt is hij elke 30.000 kilometer, of om het jaar, weer toe aan een grote beurt. Tussen elke grote beurt, dus bij bijvoorbeeld 15.000 en 45.000 kilometer, heeft je Volkswagen een kleine beurt nodig.

Volkswagen Longlife onderhoud

Ook voor een Longlife onderhoudsbeurt voor jouw Volkswagen ben je van harte welkom bij Pouw. Onze monteurs halen het maximale uit jouw auto. Zo vervangen ze de motorolie en het oliefilter, controleren ze de accu, remschijven en remblokken en checken ze het bandenprofiel. Ook kijken ze of je verlichting nog goed werkt, controleren ze de motor op lekkages en checken ze de distributieriem- of ketting op slijtage. Zo weet je zeker dat je weer veilig op weg kunt. 

Wanneer Longlife onderhoud?

Pouw adviseert Longlife onderhoud bij alle Volkswagens vanaf 2000. Bij elke 30.000 kilometer is deze Longlife service nodig en na 60.000 kilometer zijn er aanvullende werkzaamheden van toepassingen. Zo vervangen wij de bougies, het interieurfilter en het brandstoffilter. De inspectieservice valt tussen de grote en kleine beurt in.  We controleren dan of je auto nog steeds in topconditie is. Je Volkswagen-boordcomputer geeft precies aan wanneer het onderhoud noodzakelijk is.  

Volkswagen Economy Service

15% korting voor Volkswagens van 5 jaar en ouder.

Gaat jouw Volkswagen al een langere tijd mee? Kies dan voor Economy Service bij Pouw. Goed vw onderhoud, maar dan wel voor een extra lage prijs.  Economy Service is speciaal voor Volkswagens die al wat langer rondrijden. Je krijgt bij ons minimaal 15% korting op de all-in adviesprijzen vergeleken met de oorspronkelijke tarieven. Zo heb je de zekerheid van onderhoud van een officiële dealer, maar dan wel voor een lage en transparante prijs. 100% Volkswagen. 100% Pouw.

Mobiliteitsgarantie

Wanneer je het reguliere onderhoud en de reparaties op tijd bij Pouw laat uitvoeren, dan is jouw Volkswagen verzekerd van gratis Mobiliteitsgarantie. Met deze mobiliteitsservice ben je 24 uur per dag binnen heel Europa verzekerd van pechhulp binnen heel Europa. En is jouw VW ergens anders in onderhoud geweest? Dan is een grote beurt en de geadviseerde reparaties genoeg om weer Volkswagen Mobiliteitsgarantie  te krijgen.