Header - SEAT onderhoudsbeurt bij Pouw

SEAT onderhoudsbeurt

Werkplaatsplanner

Waarom een SEAT onderhoudsbeurt bij Pouw?

Willen jij en je SEAT samen onbezorgd veel kilometers maken? Laat je auto dan onderhouden bij SEAT-dealer Pouw! Met SEAT onderhoud bij Pouw weet je zeker dat je auto met de grootste zorg onder handen wordt genomen. Onze goed getrainde monteurs kennen jouw auto namelijk als geen ander. Wij gebruiken originele SEAT-onderdelen en met je krijgt bij ons recht op Mobiliteitsservice.  

✅  Vooraf een duidelijke prijs voor jouw onderhoudsbeurt

✅  Gratis APK, wanneer nodig

✅  Gratis pechhulp bij onderhoud (volgens fabrieksvoorschrift)

✅  Gratis Pouw leenfiets

✅  15% extra voordeel voor auto's van 5 jaar of ouder

✅  4 jaar reparatiegarantie op uitgevoerde reparatie(s)

✅  Altijd recht op vervangend vervoer tegen servicetarief

SEAT Kleine beurt

Een kleine beurt voor jouw SEAT bij Pouw is zo gepiept. Kom gewoon even bij ons langs, dan gaan jij en je hondje weer comfortabel en veilig op weg. Na de uitvoerige controles en eventuele werkzaamheden van onze SEAT-monteur weet je 100% zeker dat je weer veilig op weg kunt.  

Wanneer een kleine beurt voor mijn SEAT?

Een kleine onderhoudsbeurt voor jouw SEAT vindt de eerste keer plaats na 15.000 kilometer. Vervolgens moet je om het jaar of na iedere 30.000 kilometer langskomen voor een kleine servicebeurt.  In de meeste gevallen geeft de boordcomputer zelf aan wanneer jouw SEAT weer aan onderhoud toe is. 

SEAT Grote beurt

Wanneer jouw SEAT weer toe is aan een grote beurt doe je er goed aan om naar Pouw te komen. Onze SEAT-servicemonteurs kennen jouw auto namelijk door en door. Hij inspecteert jouw auto van top tot teen volgens fabrieksvoorschrift. Zo checkt hij de distributieriem, de remschijven- en blokken en hij vervangt de olie, het oliefilter en vult vloeistoffen aan.  

Wanneer een grote beurt voor mijn SEAT?

Wanneer jouw SEAT een vast onderhoudsinterval heeft, moet hij iedere 30.000 kilometer of om het jaar een grote onderhoudsbeurt ondergaan.  

SEAT Longlife Service bij Pouw

Op zoek naar Longlife onderhoud voor jouw SEAT? Dan zit je goed bij Pouw. Bij Long Life onderhoud vervangen we de motorolie van je auto. Op die manier kan jouw SEAT weer maximaal 30.000 kilometer of 2 jaar mee. Ook controleren we de vloeistoffen en vullen we deze waar nodig weer aan. Ten slotte checken we ook het remsysteem, zoals de dikte van de remblokken en de remschijven. 

Wanneer Longlife Service?

De eerste gecombineerde Longlife Service is na maximaal 30.000 kilometer of na 2 jaar. Daarna vindt er ene inspectieservice plaats bij iedere 30.000 kilometer of elk jaar. Voor een olieservice is jouw SEAT aan de beurt wanneer er maximaal 2 jaar of 30.000 kilometer gereden is.  

SEAT Economy Service

15% korting voor SEAT's van 5 jaar en ouder.

Bij Pouw SEAT zijn de onderhoudsbeurten voor oudere modellen extra laag geprijsd. Dat noemen we SEAT Economy Service. We hanteren lagere uurtarieven en maken gebruik van de door SEAT ontworpen Economy Onderdelen. Hierdoor houden we de prijs lekker laag, zonder dat je inlevert op kwaliteit. Bovendien heb je gewoon recht op gratis pechhulp, mobiliteitsservice en 4 jaar reparatiegarantie. 

Gratis Mobiliteitsservice

Heb je een nieuwe SEAT gekocht? Dan profiteer je 2 jaar lang van gratis Mobiliteitsservice bij Pouw. Deze garantie helpt je snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa.  

Om er voor te zorgen dat je Mobiliteitsservice geldig blijft moet je het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door een officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Net zoals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.  

Serviceboekje

Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatsen wij een of meer stempels in het serviceboekje van je auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan.  Is je recht op gratis Mobiliteitsservice verlopen? Geen probleem! Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij Pouw voldoende om de Mobiliteitsservice weer actief te maken.