https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/02/skoda-header.jpg?v=1-0

ŠKODA Navigatie & infotainment

Voor de laatste navigatie-updates en informatie over ŠKODA’s infotainment- en navigatiesystemen ben je bij Pouw aan het juiste adres. We helpen je vooruit met een navigatie-update en met online connectiviteitsdiensten als ŠKODA Connect. 

ŠKODA Navigatie-update

Bij Pouw zorgen we er graag voor dat jij en je ŠKODA de weg niet kwijtraken. Daarom is het cruciaal om navigatiesysteem up-to-date te houden. ŠKODA heeft diverse navigatiesystemen die per systeem een andere updatewijze hebben. Bij de nieuwste modellen kun je vaak zelf updaten, maar valt jouw systeem niet onder de nieuwe generatie dan kun je hem door Pouw uit laten voeren. 

Navigatie Columbus

Naast radio- en navigatiefuncties biedt het Columbus infotainmentsysteem ook de mogelijkheid om voertuiginstellingen te wijzigen. Hiervoor gebruik je de ‘Car’-knop. Heel handig in combinatie met het Columbus infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards of afbeeldingen met GPS-info. Ook maak je hier je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s), die je vervolgens invoert in het navigatiesysteem. Voor het Columbus-infotainmentsysteem zijn  Bluetooth® en Maps-updates beschikbaar.  

Navigatie Amundsen

Met het Amundsen infotainmentsysteem met navigatie kun je met de 'Car'-knop ook voertuiginstellingen wijzigen. Heel handig in combinatie met het Amundsen infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards en afbeelding met GPS-info, maar ook je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s). Voor het Amundsen-infotainmentsysteem zijn  Bluetooth®, radiozenderlogo’s en Maps-updates beschikbaar.  

 

Navigatie Bolero/Swing

De nieuwe generatie van het Bolero infotainmentsysteem biedt nu nog meer bedieningsgemak. Je kunt afbeeldingen bekijken vanaf een SD-card of USB en de logo’s van opgeslagen radiozenders worden automatisch weergegeven. Update Bluetooth®,- Radiozender logo’s en MirrorLink.  

De nieuwste Swing infotainment-radio blinkt uit in gebruiksgemak. Je kunt eenvoudig alle radio- telefoon én autofuncties bedienen. Swing maakt gebruik van een 5-inch kleurentouchscreen en is geschikt voor AM/FM en DAB-frequenties. Ook handig : USB met Apple-connectiviteit, SD card-opening en Bluetooth®.  

ŠKODA Connect

ŠKODA Connect is een systeem waarmee je altijd verbonden bent met jouw ŠKODA. Zo check je vanuit huis of je auto is vergrendeld, waar hij geparkeerd staat en vind je nog veel meer info. In het geval van een ongeval worden er met Emergency Call automatisch hulpdiensten gewaarschuwd. Het Infotainment Online-systeem (voor Amundsen en Columbus) helpt je de file te ontwijken en met Remote acces beheer je de auto met je smartphone. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger.

Mijn ŠKODA App

De Mijn ŠKODA App zorgt ervoor dat je vanaf een afstand in contact staat met jouw auto. Met de Mijn ŠKODA app en module controleer je waar en wanneer je maar wilt of jouw ŠKODA op slot staat of hoe ver je nog kunt rijden met de resterende brandstofvoorraad. De Mijn ŠKODA functionaliteit is nu voor alle modellen beschikbaar, voor klanten die bijvoorbeeld hun kilometeradministratie bij willen houden.