ŠKODA Checks

Kom voor de meest nauwkeurige controle voor jouw ŠKODA gewoon even naar Pouw. Want wij checken jouw auto tijdens de Wintercheck en de Vakantiecheck van ruitenwisser tot dynamo. Zo weet je zeker dat je veilig op weg gaat. 

De ŠKODA Wintercheck

Wanneer je in het winterse weer in je ŠKODA rijdt wil je natuurlijk niet voor nare verrassingen komen te staan. Zorg er daarom voor dat jouw ŠKODA optimaal de winter ingaat. Voor slechts € 20,- krijgt jouw auto een Wintercheck en controleren wij jouw auto op 26 belangrijke punten, zoals de banden remmen, accu, ruitenwissers en verlichting. Bovendien krijg je bij een Wintercheck een gratis originele ŠKODA thermomok. Ga veilig de winter in en plan jouw Wintercheck bij Pouw.  

 

De ŠKODA Occasioncheck

Heb je jouw ŠKODA niet bij een officiële dealer of bij Pouw, maar buiten het officiële dealernetwerk gekocht? Laat dan bij Pouw je occasion checken op 50 essentiële punten. Dit doe je al voor € 59,-. Ook vullen we de vloeistoffen voor je bij en bovendien ontvang je een gratis 4-delige mattenset. 

ŠKODA Vakantiecheck

Onbezorgd op vakantie? Vergeet dan niet langs Pouw te gaan voor de ŠKODA Vakantiecheck. Wij checken jouw auto op de meest essentiële punten, zoals airconditioning, motor, banden en remmen. Hij kost slechts € 19,95. Maak direct een werkplaatsafspraak of langs op één van onze ŠKODA-vestigingen.