De nieuwe Volkswagen Touareg

Krachtig. Comfortabel.

Bekijk de voorraadeast
Kopen vanaf€ 89.990
Private lease vanaf€ 1.480 p/m

Volkswagen op vol vermogen

De nieuwe Volkswagen Touareg is helemaal terug. Deze nieuwste versie van Volkswagen's vlaggenschip is indrukwekkender dan ooit. Met verbeterde kracht, stijl, intelligentie en comfort biedt de nieuwe Touareg een maximaal toegestaan trekgewicht tot wel 3.500 kg. Als we bedenken dat een gemiddelde paardentrailer met twee paarden doorgaans zo'n 2.750 kg weegt, wordt de veelzijdigheid van de Touareg meteen duidelijk. Of je nu kiest voor de elektromotor of de brandstofmotor, de Touareg eHybrid staat klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Ga direct naar:

De vele highlights van de Volkswagen Touareg

Opvallend design.

Het exterieurdesign van de nieuwe VW Touareg valt direct op dankzij zijn strakke lijnen en opvallende details, zoals de Matrix HD koplampverlichting en doorlopende LED-lichtstrip in de grille.

Geavanceerde verlichting.

De Matrix HD koplampverlichting van de Touareg, met 19.216 micro-LED's per unit, biedt geavanceerde functies voor een betere nachtelijke rijervaring, zoals het voorkomen van verblinding van tegenliggers door specifieke LED's uit te schakelen bij grootlicht.

Krachtige achterzijde.

Het designvolle achterlichtontwerp met verlicht logo geeft de achterzijde van de Touareg een sterke uitstraling, terwijl speciale Coming Home- en Leaving Home-effecten kunnen worden gecreëerd met de nieuwe achterlichten.

Indrukwekkende velgen.

Kies uit een scala aan lichtmetalen velgen voor de Touareg, variërend van 19 tot 22 inch, om het sportieve karakter en de krachtige uitstraling van de auto te benadrukken.

Volledig naar jouw smaak.

In de nieuwe Touareg 2023 heb je de vrijheid om het interieur volledig naar jouw smaak aan te passen. Kies de kleur van het decor en selecteer de gewenste stoelopties, zoals de Ergo Active stoelen met 14- of zelfs 18-voudige elektrische verstelling.

Luxe comfort.

Ervaar het ultieme comfort in de Touareg met luxe opties zoals massagefuncties en stoelventilatie. Deze toevoegingen zorgen voor een ontspannen rijervaring, zelfs tijdens lange ritten.

Sfeervolle verlichting.

Creëer de perfecte sfeer binnenin de Touareg met de interieurverlichting in 30 instelbare kleuren. Pas de verlichting aan op jouw stemming of kies een kleur die past bij het interieur voor een optimale ambiance.

Alles binnen handbereik.

Met alle bedieningselementen binnen handbereik is het eenvoudig om alle functies van de Touareg te beheren. Geniet van het gemak en comfort dat deze intuïtieve bediening biedt tijdens elke rit.

Een geweldig infotainmentsysteem in de Touareg

De Innovision Cockpit in de Touareg is subliem. De Digital Cockpit (30,5 cm) en het Discover Pro Max infotainmentsysteem met 38,1 cm groot aanraakscherm sluiten naadloos op elkaar aan. Zo ontstaat een one-screen ‘digitaal landschap’. De navigatiefunctie geeft nu informatie op rijbaanniveau en maakt voor de weergave gebruik van HD-gegevens. De voicecontrol-functie is van de nieuwste generatie en via App Connect zijn smartphones (Android en Apple) draadloos te koppelen.

De nieuwe Touareg in beeld

De assistentiesystemen in de nieuwe VW Touareg

Als topmodel binnen de Volkswagen-range beschikt de Touareg uiteraard over de nieuwste en meest geavanceerde assistentiesystemen. Een voorbeeld is de dakbeladingssensor. Deze voorziet de rijassistentiesystemen zoals het ESC van informatie. Als de sensor bijvoorbeeld vaststelt dat er een dakkoffer is gemonteerd, kan het ESC sneller ingrijpen om de stabiliteit van de auto te waarborgen. Als er geen dakkoffer is gemonteerd, grijpt het ESC juist later in.

Travel Assist maakt gedeeltelijk automatisch rijden mogelijk. Met Park Assist Plus is de Touareg met behulp van een app op afstand in- of uit te parkeren. Trailer Assist vergemakkelijkt het manoeuvreren met een aanhanger. Night Vision verbetert het veiligheidsniveau door met behulp van een warmtecamera personen en dieren in de nabijheid van de weg vroejdig zichtbaar te maken.

Proefrijden in de Touareg?

Geef je voorkeursdatum en -tijd op.

Plan gemakkelijk je proefrit.

Geweldig dat je deze auto komt proberen! We nemen snel contact met je op. Kies hieronder alvast je datum en tijdstip.

event
expand_more
Uur
:
expand_more
Minuut

Touareg eHybrid - De kracht van een plug-in hybride

Met de Touareg eHybrid geniet je van het beste van twee werelden. Deze plug-in hybride is uitgerust met een geavanceerde 3.0 V6 benzinemotor en een krachtige elektromotor. Hierdoor kun je tot wel 50 km volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor de aandrijving overneemt. Dit resulteert in een zuinige rijervaring, zelfs met een ruime SUV als de Touareg.

De Touareg van binnen

Aanbod Touareg bij Pouw

Ontdek ze allemaal

Let op! Geld lenen kost geld.

Interesse in de nieuwe Touareg?

Plan vrijblijvend je proefrit in of vraag een offerte aan.

Pouw Volkswagen vestigingen

Welkom bij Pouw. Nieuwe en gebruikte personenauto's, bedrijfswagens. Vakkundig onderhoud en reparaties.