Vernieuwde Audi Sq7

De vernieuwde Audi SQ7 is nu te bestellen

Audi heeft de sportieve SQ7 vernieuwd en voorzien van een aangescherpt design en nog betere technologie. Het frisse exterieurdesign met nieuwe sportieve accenten voor de voor- en achterzijde benadrukt het krachtige karakter van de 373 kW/507 pk sterke power-SUV, die royaal ruimte biedt aan maximaal zeven inzittenden. Standaard krijgt de vernieuwde SQ7 geavanceerde Matrix LED-koplampen. Een primeur zijn de optionele HD Matrix LED-koplampen met lasertechnologie als extra grootlichtfunctie, die dankzij de digitale dagrijverlichting nu een keuze in het lichtdesign mogelijk maken. Digitale OLED-achterlichten met vier selecteerbare lichtdesigns onderstrepen Audi’s merkfilosofie ‘Voorsprong door techniek’ aan de achterzijde.

De nieuwe Audi SQ7 is te bestellen vanaf € 183.762 en zal dit voorjaar bij ons in de showrooms arriveren.

Vernieuwde Audi Sq7 achterkant

Stijlvolle Vernieuwing

Als meest sportieve variant binnen de vernieuwde Audi Q7-familie belichaamt de SQ7 Audi’s moderne designtaal met een minimalistische vorm, strakke oppervlakken en een groot(s) formaat. Deze meest dynamische Q7 onderscheidt zich uiterlijk door een nieuw ontworpen voorspoiler, een indrukwekkende diffuser en ovale dubbele uitlaatpijpen – typische elementen voor de S-modellen van Audi. De Singleframe-grille aan de voorzijde valt op door de verticale, L-vormige inleg in een sportief kleurenschema. De grotere luchtinlaten zijn over het hele oppervlak voorzien van honingraatroosters. Daarnaast zijn er drie nieuwe lakkleuren - Sakhir Gold, Ascari Blue en Chili Red - beschikbaar waarmee je de vernieuwde Audi SQ7 kunnen personaliseren.

Vernieuwde Audi Sq7 interieur

Niet alleen sportief, ook heel veelzijdig, ruim en comfortabel

Audi levert de vernieuwde SQ7 zowel in een vijfpersoonsuitvoering als in een praktische zevenpersoons configuratie. Afhankelijk van de positie van de rugleuningen achterin biedt de bagageruimte in de versie met vijf zitplaatsen een volume van 780 liter tot 1.908 liter. De achterklep is standaard voorzien van elektrische bediening en kan optioneel ook met een voetgebaar worden geopend of gesloten. Voor nog meer comfort biedt Audi de optionele achterbank ‘plus’ aan. Hiermee kunnen de lengte van de zitting en de hoek van de rugleuning van alle drie zitplaatsen achterin afzonderlijk worden versteld. Er is altijd voldoende ruimte voor drie kinderzitjes en ook de derde zitrij kan elektrisch worden gedeeld en neergeklapt. Naast de verfijningen heeft Audi ook de interieuropties voor de SQ7 opnieuw uitgewerkt, met veel oog voor detail. Zo zijn de naden van de stoelbekleding nu standaard in een contrasterende grijze kleur uitgevoerd en biedt de SQ7 wat interieurafwerking betreft voor het eerst ook keuze uit mat carbon met keperstructuur en geborsteld mat aluminium met zilverkleurig lineair reliëf.

Vernieuwde Audi Sq7 interieur stuur

Veiligheidssystemen

Op het gebied van rijhulpsystemen krijgt vooral het omgevingsdisplay van de vernieuwde Audi SQ7 een upgrade. De Audi virtual cockpit toont onder andere een waarschuwing voor het wisselen van rijstrook, andere weggebruikers (vrachtwagens, auto’s en motoren), afstandswaarschuwing, assistentie bij kruispunten en verkeerslichtinformatie, alles in verbluffende full HD-kwaliteit. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.