ŠKODA onthult de vernieuwde KODIAQ

Ruim vier jaar na de onthulling van de allereerste SUV van het merk, onthult ŠKODA vandaag de verregaand vernieuwde KODIAQ. ŠKODA heeft het design van de succesvolle KODIAQ – die als vijf- en zevenpersoons uitvoering te bestellen is –aangescherpt en de stroomlijn van de grote SUV in aerodynamisch opzicht verder verbeterd. Naast tal van andere wijzigingen en technologische upgrades is de KODIAQ voor het eerst leverbaar met innovatieve Full Led Matrix-koplampen. De vernieuwde ŠKODA KODIAQ is vanaf mei te bestellen en staat begin juli bij de Nederlandse ŠKODA dealers. Prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

De nieuwe KODIAQ

De nieuwe KODIAQ zal vanaf juli dit jaar bij ons de showroom binnenrijden. Hij is behoorlijk onder handen genomen. Vooral zijn voorzijde is met zijn steilere grille en anders vormgegeven motorkap lekker stoer. Wat je verder zoal mag verwachten? Full LED Matrix-koplampen en nieuwe lichtmetalen velgen bijvoorbeeld. Daarnaast is er een heerlijk krachtig KODIAQ RS-exemplaar.

Een vernieuwd interieur

Ook het interieur is in de nieuwe KODIAQ stevig onder handen genomen. Zo zijn er nieuwe decoratieve strips, nieuw ambiente lichtfuncties en bovendien zijn er voor het eerst ergonomische stoelen met geperforeerd leder te bestellen. Met het CANTON-geluidssysteem is het heerlijk muziek luisteren in de nieuwe KODIAQ. 

De KODIAQ van dichtbij