Pouw Zwolle

POUW ZWOLLE HEET Škoda EEN WARM WELKOM!

Vanaf heden zijn wij in Zwolle officieel merkdealer en servicepartner van Škoda

Pouw Zwolle is officieel merkdealer en servicedealer van het merk Škoda! Alle Škoda-rijders in de regio zijn van harte welkom voor het allerbeste dealeronderhoud aan hun auto. Bovendien is er in ons volledig gemoderniseerde showroom ruimte voor alle fraaie modellen die Škoda te bieden heeft.

Met de toevoeging van het fijne merk Škoda aan onze vestiging brengt Pouw Zwolle het volledige merkenportfolio onder op één locatie. Naast Škoda ben je aan de Lippestraat ook aan het juiste adres voor sales en service voor Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.

Škoda service én verkoop

Als Škoda-rijder kan je ook terecht voor vakkundig onderhoud aan je auto. Ook wanneer je in de markt bent voor een nieuwe Škoda dan zit je op deze vestiging goed. Naast een nieuwe auto zijn onze occasions van Škoda ook te bezichtigen en te ervaren. Zo is er voor ieder wat wils.

Eén centrale servicebalie

In onze nieuwe vestiging vind je één centrale werkplaatsreceptie voor Volkswagen, SEAT en Škoda. Hier staan onze medewerkers klaar voor service aan jouw auto. Deze serviceadviseurs zijn uitgebreid getraind en gespecialiseerd in alle merken. Zo zorgen zij ervoor dat jouw auto van het allerbeste dealeronderhoud wordt voorzien.

Zo ziet het er nu uit!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.