Pouw levert 25 keer de Volkswagen ID.Buzz aan ReintenInfra BV

Op vrijdag 2 juni mochten we bij Pouw een wel heel bijzondere aflevering doen. Maar liefst 25 prachtige exemplaren van de volledig elektrische Volkswagen ID.Buzz kwamen oog in oog te staan met hun nieuwe werkgever, ReintenInfra BV. De aflevering van de bedrijfswagens benadrukt het langdurige en duurzame partnerschap tussen Pouw en ReintenInfra. 

Indrukwekkende verduurzamingsslag

ReintenInfra BV is gevestigd in Borne met dochterondernemingen die in heel Nederland actief zijn. Het is een onderneming die zich richt op het bouwen van infrastructuur en het mogelijk maken van transport in de breedste zin van het woord. Met meer dan 750 toegewijde medewerkers houden zij zich onder andere bezig met sloopwerkzaamheden, recycling en het aanleggen van wegen. Het bedrijf werkt vanuit een uitgebreid netwerk van regionaal gevestigde en lokale ondernemingen en maakt zoveel mogelijk gebruik te maken van eigen personeel en materieel. 

Het bedrijf heeft bovendien een zeer sterke focus op duurzaam en verantwoord ondernemen. ReintenInfra neemt zijn duurzame ontwikkelingsdoelen mee in hun investeringen. ReintenInfra is dan ook druk bezig met een indrukwekkende verduurzamingsslag, waarbij ze investeren in elektrische machines met een verminderde uitstoot. Daar helpen we bij Pouw natuurlijk graag bij. Het is dan ook niet voor niets dat de Volkswagen ID.Buzz, een volledig elektrische bedrijfswagen, perfect past bij deze visie en inspanningen van ReintenInfra.

Richting een schonere toekomst

De 25 afgeleverde Volkswagen ID.Buzz zijn stuk voor stuk voorzien van opvallende 2-tone bestickering. Het kleurschema is mooi in lijn met de kleuren van de dochteronderneming. Met deze elektrische bussen zet ReintenInfra een belangrijke stap richting een schonere toekomst en draagt het bedrijf bij aan het verminderen van CO2-uitstoot.

''Het is geweldig om te zien hoe onze langdurige partner ReintenInfra zo investeert in een duurzame toekomst en daarbij vertrouwt op onze expertise", aldus Ingo, Sales Manager bij Pouw. Ook Algemeen Directeur Herman Reinten is zeer content met de uitbreiding van het wagenpark: "De aflevering van deze 25 Volkswagen ID.Buzz'en is een belangrijke stap vooruit en een mooi bewijs van onze inzet om onze bedrijfsvoering steeds duurzamer te maken."
 

Pouw als mobiliteitspartner

Met de aflevering van de 25 exemplaren van de Volkswagen ID.Buzz aan ReintenInfra hebben wij opnieuw bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van mobiliteitsoplossingen. De elektrische voertuigen dragen niet alleen bij aan de duurzame inspanningen van ReintenInfra, maar bieden ook een praktische en innovatieve oplossing voor hun dagelijkse werkzaamheden. Pouw gaat graag samen vooruit en blijft zich inzetten voor het leveren van duurzame en hoogwaardige mobiliteitsoplossingen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.