De nieuwe Volkswagen Golf GTI – bestel hem bij Pouw

De nieuwe Volkswagen Golf GTI is vanaf nu bij Pouw bestelbaar. De atletische hatchback is er vanaf € 48.335,-. De nieuwe Golf GTI doet zijn naam weer helemaal eer aan. Hij komt met een opvallend en sportief uiterlijk en een 245pk sterke 2.0 TSI. Zijn onderstel met progressive steering en een mechanisch sperdifferentieel zorgt ervoor dat hij bochten verslindt als nooit tevoren. Bovendien vind je in de nieuwe Golf GTI meer connected en digitale mogelijkheden dan ooit.

De Volkswagen Golf GTI is al 45 jaar een absoluut icoon. Het model staat voor een grote mate van sportiviteit en wordt gekenmerkt met zijn eigenwijze en klassieke designdetails. Zo herken je de Golf GTI aan rode accenten en de kenmerkende sportstoelen met ruitbekleden. Dit combineert de GTI met nieuwe features, zoals de (bestelbare) X-vormige mistlampen en een pulserende startknop.

Nieuwe Golf GTI belooft pure kracht

De nieuwe Golf GTI wordt aangedreven door een 2.0 TSI turbomotor met een vermogen van 180 kW/245 pk en een koppel van 370 Nm. Een automatische zeventraps DSG-transmissie met dubbele koppeling is standaard. Hiermee kost de acceleratie van 0-100 km/u slechts 6,2 seconden. De topsnelheid bedraagt een fijne 250 km/u. Het gemiddelde verbruik is 7,4 l/100 km (CO2: 167 g/km). Om je een optimaal rijplezier te geven is de Golf GTI bovendien uitgerust met een mechanisch sperdifferentieel en progressive steering.

Sportief en rijk uitgerust

De Golf GTI laat zich ook als het gaat om de uitrusting van zijn meest sportieve kant zien. Standaard zijn bijvoorbeeld 17 inch lichtmetalen velgen ‘Richmond’, LED ‘Plus’-koplampen, topsportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, aluminium pedalen, een multifunctioneel sportstuur ‘touch’, Aircare Climatronic airconditioning en ‘Discover Pro’, het navigatie-, radio- en multimediasysteem met 10 inch touchscreen. De digitale Innovision Cockpit met grote schermen biedt toegang tot vele online functies en diensten.

De nieuwe Golf GTI bestel je bij Pouw

De gloednieuwe en spectaculaire Volkswagen Golf GTI is vanaf nu te bestellen bij Pouw. Vanaf € 48.335,- rijd je met hem uit onze Volkswagen-showroom weg. Alle details en de complete prijslijst zijn hier te vinden. De nieuwe Golf GTI is ook per direct te configureren.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.