Audi begint langzaam weer met Europese productie

Langzaam maar zeker gaat Audi weer verder met zijn Europese productie. Het belangrijkste van de herstart is een omvangrijk pakket met maatregelen dat de veiligheid van de medewerkers moet waarborgen. 

Audi hervat de productie in nauw overleg met de toeleveranciers en logistieke partners. De focus ligt hierbij op het creëren en waarborgen van een veilige werkomgeving voor alle medewerkers in de gehele keten. 

Strenge interne richtlijnen

De veiligheidsexperts van Audi hebben de productieprocessen in overleg met de verschillende afdelingen en ondernemingsraden met het oog op de COVID-19-situatie aangepast aan strenge interne richtlijnen en het nationale beleid van het land waarin de fabrieken zijn gevestigd.

De autoproductie wordt vanaf eind april geleidelijk weer opgevoerd. De motorenproductie in het Hongaarse Győr is deze week al opgestart.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.