Up bij Pouw wegrijden

Volkswagens kleinste bij ons groots uit voorraad leverbaar!

Extra groots ingekocht - uit voorraad leverbaar

Een compacte auto vol grootse ideeën - dat is de Volkswagen up!. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse. De up! wordt niet meer gebouwd, maar wij hebben hem nog 45 x uit voorraad beschikbaar. Kies jouw favoriet en profiteer van een wel heel aantrekkelijk private en financial lease tarief!

De Volkswagen up! is een échte stadsauto, maar je zal je verbazen over zijn ruimte! Dankzij de zeer compacte driecilinder motor biedt de up! plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Nog een pluspunt aan is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent. 

Een auto waar je happy van wordt!

volkswagen up voorraadactie (3)

Heel veel keuze

Wij hebben maar liefst 45 Volkswagen up! modellen uit voorraad leverbaar - het grootste aanbod van Nederland! Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met een lekker scherpe vanafprijs. Kies lekker zelf welke up! het beste bij je past.   

Extra voordelig financieren

Financier je nieuwe Volkswagen up! nu tegen een verlaagd tarief. In plaats van 9,99% bieden we tijdelijk een financieringspercentage van slechts 7,99% aan.

Super scherp private leasen

 Liever zorgeloos rijden zonder je druk te maken over onderhoudskosten? Kies dan voor onze scherpe private lease aanbieding. Vanaf slechts €369,- per maand op basis van 10.000 kilometer en 60 maanden geniet je van een splinternieuwe Volkswagen up!