airco onderhoud

Geen vuiltje aan de lucht met airco onderhoud bij Pouw!

Profiteer nu van € 40,- korting op een airco onderhoudsbeurt.

Mijn airco onderhoud inplannen

Profiteer van onze Airco Onderhoudsactie en ga weer fris op weg.

Is de airconditioning in jouw auto toe aan een check of onderhoud? Kom dan langs bij Pouw en profiteer van onze airco actie! In deze tijd van het jaar kan het gebeuren dat je airco begint te ruiken, omdat hij minder vaak heeft aangestaan. Dit kan leiden tot een vervuilde airco en nare geurtjes in je auto. Maar dat is nog niet alles. Een vervuilde airco zorgt ook voor een verminderde luchtkwaliteit in je auto, wat niet goed is voor jouw gezondheid.

Laat daarom tijdig je airco checken bij Pouw. Voor slechts € 20,- voeren wij een aircocheck uit voor jouw Volkswagen, Audi, Škoda of SEAT. En als blijkt dat er onderhoud nodig is, krijg je de aircocheck gratis en maken wij jouw airconditioning weer fris en fruitig.

airco

Extra korting op airco onderhoud

Maar dat is nog niet alles. In combinatie met een servicebeurt voor je auto bieden wij nu €40,- extra korting op een airco-onderhoudsbeurt. Voor slechts €99,- ben je weer voorzien van een schone airco en een fris ruikende auto dankzij onze geurbehandeling. Bij Pouw werken we extra hygiënisch en zorgen we dat iedere auto in onze werkplaats uitgebreide beschermende materialen krijgt.

Wacht niet langer en maak snel een afspraak bij Pouw voor een aircocheck of onderhoudsbeurt. Zo ga jij weer fris op weg en ben je verzekerd van een gezonde luchtkwaliteit in jouw auto.