4wagens

Deze elektrische zakelijke leasetoppers zijn uit voorraad leverbaar!

SKODA ENYAQ

Heerlijk comfortabel op pad met een nieuwe zakelijke leaseauto

In 2023 op zoek naar een nieuwe elektrische zakelijke leaseauto? Dan hebben wij goed nieuws! Onze leasemaatschappij XLLease heeft een extra ruime voorraad leasetoppers ingekocht, die je snel en tegen een gunstig zakelijke leasetarief kunt rijden!

Deze exclusieve XLLease-voorraad bestaat uit verschillende rijk uitgeruste exemplaren van de Volkswagen ID.3, ID.4 en ID.5. Ook Audi is goed vertegenwoordigd met diverse e-trons en Q4 e-trons. Ten slotte hebben we ook een aantal exemplaren van de populaire Škoda Enyaq op voorraad. Bekijk snel het aanbod!

Audi Q4 e-tron Sportback (1)

Nu beslissen = maximaal profiteren!

Ben je op zoek naar een duurzame en elektrische zakelijke auto? Dan is het heel slim om voor een voorraadauto van Pouw en XLLease te gaan. Wij bieden deze auto's met 2022-prijzen en een lagere bijtelling aan. Zo profiteer je van 16% bijtelling tot een fiscale waarde van € 35.000,-. Tel uit je winst!

Interesse in één van de onderstaande leaseauto’s? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze leasevoorraad, de leasevoorwaarden of de mogelijkheden bij zakelijke aankoop. We helpen je graag verder!