https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/10/bwg-navi-1.jpg?v=1-0

Volkswagen Bedrijfswagens Navigatie & infotainment

Bij Pouw vinden we het belangrijk dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen. Met de nieuwste navigatie- en infotainmentsysteem helpen we je graag vooruit. Deze nieuwe systemen maken jou en je bedrijfswagen helemaal connected. Wij helpen je met het gebruikmaken van We-Connect, de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen App en de laatste navigatie-updates. 

Navigatie-update

Is het navigatiesysteem van jouw Volkswagen bedrijfswagen niet meer bij de tijd? Kom dan naar Pouw voor een update. Het wegennet verandert door en door, dus het is fijn wanneer je jouw klant zo snel mogelijk kunt bereiken. Volkswagen bedrijfswagens biedt verschillende updates aan voor alle navigatiesystemen. Voor de RNS-systemen kun je terecht bij Pouw. Bij de nieuwste systemen kun je de updates eenvoudig zelf downloaden.  

We-Connect

We-Connect (voorheen Car-Net) is een systeem met handige diensten en apps speciaal voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Met deze praktische online diensten ben je altijd verboden met je auto en ga je nog vlotter te werk.  

Met We-Connect heb je altijd toegang tot de belangrijkste functies van jouw bus. Lekker eenvoudig via de app op je smartphone en tablet, of gewoon thuis vanaf de computer. Beschik je nu over Car-Net? Dan blijven die diensten ook gewoon bestaan. Deze vind je terug in We-Connect, of gewoon in het multimediasysteem van je Volkswagen.  

Met Guide & Inform blijf je op de hoogte van interessant nieuws tijdens de zoektocht naar je bestemming.  App-Connect zorgt ervoor dat jouw smartphone zichtbaar wordt op het infotainmentsysteem van jouw Volkswagen Bedrijfswagen. De Mirrorlink™ apps, het nieuwe CarPlay™ van Apple en in de toekomst ook Android Auto™. En wil je jouw bedrijfswagen goed in de gaten houden? Gebruik dan Security & Service.  

Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app 

Je hebt uit de hand. En je hebt in de hand. Met de nieuwe Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ben je altijd verbonden met jouw bus. Deze handige app geeft je inzicht in je bedrijfswagen en bovendien kun je mooi de kosten in de gaten houden. Zo heb je een rijstijlscore waarmee je lekker zuinig kunt rijden en heb je duidelijk overzicht in je privé en zakelijke ritten. Verder is Parkmobile geïntegreerd en is er een verbeterde ritregistratie. Heb je een Caddy, Transporter, Crafter of Amarok van voor 2006? Activeer eenvoudig de app door de module aan te schaffen bij Pouw!