https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/09/audi-infotainment.jpg?v=1-1

Audi Navigatie & infotainment

Wij helpen je graag vooruit met Audi’s laatste navigatie- en infotainmentsystemen. Deze moderne systemen bieden je een zee aan mogelijkheden op het gebied van connectiviteit. We ondersteunen je met het gebruikmaken van Audi Connect en de myAudi App en bieden verschillende navigatie-updates voor alle Audi-modellen. 

Audi Navigatie-update

Wanneer je bij Pouw de meest recente navigatie-update van Audi laat installeren, ben je weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor je navigatiesysteem. En niet alleen het Europese wegennet krijgt een update, ook vind je een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen. Een Audi Navigatie-update bij Pouw kost € 199,-.

Bij die nieuwste modellen biedt Audi bij MMI navigatie plus drie jaar gratis kaartupdates aan via myAudi. 

Audi connect

Audi connect verbindt jou, je auto en je smartphone met de wereld. Het systeem maakt dagelijkse bezigheden een stukje makkelijker. Audi connect is namelijk een bundeling van online toepassingen, zodat je kunt genieten van realtime informatie en veelzijdige diensten in jouw Audi. Zo ben je altijd verbonden met je gouden koets. De online functies zijn niet alleen een aanvulling op je routeplanning, maar kunnen je met behulp van bijvoorbeeld gebruikersbeoordelingen en de foto’s van andere bezoekers helpen om de ideale bestemming te bepalen. Audi connect is jouw intelligente partner. 

myAudi

Via myAudi heb je toegang tot toepassingen en services die Audi rijden nog aangenamer maken. Zo vind je er de algemene informatie van jouw Audi, vraag je er onderhoudsgegevens op en haal je informatie uit Audi connect. Het myAudi-platform is dé plek om online je autogegevens te bekijken en te configureren. Bekijk bijvoorbeeld het Digitaal Serviceplan van jouw auto (voor auto’s geproduceerd vanaf het vierde kwartaal van 2012) zodat je ziet welk soort onderhoud of reparatie er is uitgevoerd en wanneer dat is gebeurd.