https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/01/audi-top-service-opnieuw-als-nieuw-1920x600.jpg?v=1-0

Audi Checks

Wil je ervan overtuigd zijn dat jouw Audi nog steeds een voorsprong door techniek heeft? Kom dan naar Pouw en laat je Audi checken tijdens de Welkomstcheck, Zomercheck, Refresh Service of Wintercheck. Zo ga je altijd veilig op weg. 

De Audi Zomercheck  

Ga lekker ontspannen de zomer in na de Audi Zomercheck bij Pouw. Voor slechts € 19,95 controleren wij je Audi zorgvuldig op 17 essentiële punten zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen. Na de Audi Zomercheck weet je precies hoe jouw auto er technisch voorstaat en heb je inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat je je niet verrassen door de zomer.

Audi Welkomstcheck

Dus je hebt een fraaie Audi occasion gekocht, maar niet bij Pouw of een andere officiële Audi dealer? Geen probleem! Laat hem gerust bij ons controleren tijdens de Audi Welkomstcheck.

Voor slechts € 39,- controleren wij jouw nieuwe aanwinst. Zo heb je een goed overzicht van de technische staat van je Audi en geeft onze monteur advies over het toekomstige onderhoud. Je rijdt dan met een comfortabel gevoel in je ‘nieuwe’ Audi.

Tijdens zo’n Audi Welkomstcheck gaan we niet over één nacht ijs. We controleren jouw Audi op maar liefst 34 punten. Denk hierbij aan de motor, transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden uitvoerig gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Wij laten het je weten in een uitgebreid rapport.  

Plan jouw Audi-check

De Audi Refresh- en Ruitenservice

Na de prachtige zomertijd komen de wisselvallige omstandigheden weer om de hoek kijken. Kortere dagen, regen en wind staan weer voor de deur. Met de Audi Refresh Service bij Pouw zorgen we ervoor dat de kostbare lak van je Audi beschermt wordt met een sterke waslaag. 

De Audi Ruitenservice kunnen kleine sterretjes in de voorruit verhelpen en voorkomen dat de hele ruit moet worden vervangen. En wil je goed zicht houden? De Audi Aerowissers zorgen voor streeploze schone ruiten. 

De Audi Wintercheck

Wanneer je er 100% zeker van wilt zijn dat jouw Audi winterproof is, dan is de Wintercheck bij Pouw perfect. Voor slechts € 20,- controleren onze monteurs jouw Audi op 39 essentiële punten, zoals de remmen, banden, accu, verlichting, verwarming en de carrosserie. 

En wanneer het nodig blijkt te zijn, dan vullen we de vloeistoffen gratis bij. Tijdelijk ontvang je bij Pouw een gratis ijskrabber wanneer je langs komt voor de Audi Wintercheck.