1300x551_AOT_DIV_121034

Audi Airco Onderhoud

Online afspraak plannen

Wat doet de Audi monteur tijdens Airco-onderhoud?

De monteur voert de volgende werkzaamheden uit:  

✅ Bijvullen of vervangen koudemiddel
✅ Temperatuurmeting
✅ Druk- en lektest
✅ Controle van pollenfilter
✅ Reinigen airco- en ventilatiesysteem
✅ Controle van de bediening
✅ Anti-geurbehandeling
✅ Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel)

Een aircocheck voor slechts € 20,-

Na de aircocheck bij Pouw weet je zeker dat je fris en gezond achter het stuur van je Audi zit. Wij controleren de koelcapaciteit van het systeem en stellen vast of jouw Audi airco-onderhoud nodig heeft. 

Onze Audi-monteur kan dat aan de hand van een uitgebreide checklist controleren. Zijn er problemen aan het licht gekomen? De monteur verhelpt ze pas wanneer je de offerte hebt ingezien en goedgekeurd.

Tijdelijk voor slechts € 99,-

Een perfect werkende airconditioning is enorm belangrijk, zo weten wij bij Pouw als geen ander. Je bent een stuk prettiger in je Audi onderweg wanneer je kwalitatief goede en daarmee gezonde lucht inademend. Zorg ervoor dat je op tijd je airco laat checken en onderhouden zodat we prijzig onderhoud op de lange termijn kunnen voorkomen. Een airco-onderhoudsbeurt is er nu met € 40,- extra korting in combinatie met een servicebeurt voor je auto

Airco-onderhoud voor auto's tot bouwjaar 2017: €139,- €99,-. Vanaf bouwjaar 2017 kost airco-onderhoud €189 €149,- i.v.m. een ander koudemiddel dat geschikt is voor deze modellen.

Airco-onderhoud is inclusief een geurbehandeling. Zo ruikt jouw auto straks extra fris.