header

Kom naar de Open Banendag bij Pouw Apeldoorn!

Wil jij ervaren hoe het is om bij een merkdealer te werken? Kom dan op donderdag 24 november naar Pouw Apeldoorn! Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je tijdens deze gezellige dag alle ins en outs van het werken bij een professioneel autobedrijf.

 

3

Ga aan de slag bij de dealer van de toekomst

Wil jij ontdekken hoe wij onze klanten iedere dag en in de toekomst met plezier op weg laten gaan? Kom onder het genot van een hapje en een drankje alles te weten over het werken bij Pouw Apeldoorn! Van 17.00 uur tot 20.00 uur krijg je een exclusief kijkje achter de schermen op onze verschillende afdelingen. Ook bekijk je geweldige modellen zoals de Audi RS6, Volkswagen Golf GTI en meer!

Werken bij een merkdealer smaakt naar meer

Op deze Open Banendag proef je niet alleen van de verschillende disciplines van het werken bij een merkdealer. Nee, ondertussen zet je ook je tanden in een overheerlijke Pouw-burger! Bovendien maakt iedereen kans op twee F1 tickets voor de Grand Prix Zandvoort 2023. Dit zijn exclusieve PON tribune Gold plaatsen met toegang tot de Ben Pon Lounge!

Schrijf je nu in

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.