A3header
< class="h1 heading">Nieuwe Audi A3 Sportback – nu ook als 35 TFSI en TDI met S tronic

De nieuwe Audi A3 Sportback staat vanaf juli bij Pouw in de showrooms. In afwachting daarvan heeft Audi alvast een motoren toegevoegd aan het programma. De nieuwe A3 komt er namelijk als 35 TFSI, samen met een S tronic automaat en een 35 TDI met S tronic. Zowel de benzine- als de diesel A3 zijn vanaf nu bij ons te bestellen. 

Veel Audi-liefhebbers zitten met smart te wachten op de nieuwe A3, maar het is nog even aftellen. Tot voor kort was het nieuwe model al met een handgeschakelde versnellingsbak beschikbaar als 35 TFSI en 30 TDI. Daarna volgt de A3 Sportback 30 TFSI met handbak (vanaf € 34.400,-) en S tronic, en de 30 g-tron op aardgas. Vandaag introduceert Audi twee nieuwe versies: de A3 Sportback 35 TFSI S tronic en 35 TDI S tronic.

Meer over de nieuwe A3

S tronic - Het comfort van een automaat met dubbele koppeling

De nieuwe A3 Sportback 35 TFSI wordt voorzien van die fijne 1.5-liter TFSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk. Hij is er dus ook in combinatie met de soepele S tronic-automaat met dubbele koppeling. Prijzen van deze uitvoering beginnen bij € 37.950,- voor de A3 Sportback 35 TFSI S tronic Pro Line én de extra complete, gelijk geprijsde Business edition.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.