nieuwesite
< class="h1 heading">Go Ahead Eagles en Pouw blijken een perfect team

De spelers van Go Ahead Eagles trainen iedere dag keihard om snel en wendbaar voor de dag te komen en vanaf nu zijn ze dat ook op de weg. Als rugsponsor mocht Pouw, in samenwerking met Pon en VWPFS, 24 schitterende Audi ‘s aan de Deventer voetbalclub afleveren.

Pouw, Volkswagen Pon Financial Services en Go Ahead Eagles zijn al vele jaren onafscheidelijk. Vestigingsmanager Ingo Klieverik is blij dat de partijen ook dit voetbalseizoen hand in hand gaan: ‘De afgelopen jaren reed de selectie al in verschillende Volkswagen-modellen rond, maar nu wilde de club graag een uniform wagenpark. Samen met John Plette van VWPFS hebben we deze mooie deal kunnen maken waarbij onze goede relatie, de fraaie auto’s en onze service de doorslag gaven’. 

Voorzet op maat

Pouw, VWPFS en Pon Audi wisten met de fraaie Audi-modellen een voorzet op maat te geven, die door Go Ahead Eagles vakkundig werd ingekopt. Voor de twintig selectiespelers koos Go Ahead voor de Audi A1 Sportback, terwijl hoofdtrainer Jack de Gier en de keeperstrainer voor een Audi A4 en Q2 opteerden.

Met deze deal speelt de Go Ahead Eagles al helemaal niet meer met de handrem erop. Zelf ook zo’n mooie Audi A1 Sportback rijden? Kijk dan eens op onze voorraad of bezoek Pouw Deventer.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe Audi?