De nieuwe Škoda ENYAQ – Nu te bestellen

De Škoda ENYAQ iV 80 is vanaf nu bij Pouw bestelbaar (de iV 60 volgt begin oktober). De eerste elektrisch aangedreven SUV van Škoda is leverbaar vanaf €39.990,-. Met behulp van de snellaadfunctie is hij binnen maximaal 42 minuten* van 5% naar 80% op te laden. De levering van de ENYAQ iV start in het voorjaar van 2021. Ontdek de ENYAQ iV nu.

Binnenkort rijden in deze mooie ENYAQ?

Actieradius en trekgewicht

De ENYAQ iV 80 met 77 kWh accu heeft een actieradius tot 510 km*. Deze elektrische SUV kan aanhangwagens tot 1.200 kg (maximale hellingshoek 12%) trekken. 

Design

De designtaal van de ENYAQ iV is emotioneel, krachtig en dynamisch. De nieuwe SUV wordt gekenmerkt door een buitengewoon ruimteaanbod. Gezinnen met kinderen zullen de duurzaamheid van het eenvoudig schoon te maken materiaal zeker waarderen. De full LED-achterlichten zijn voorzien van dynamische richtingaanwijzers en hebben ook een geanimeerde Coming/Leaving Home-functie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.